Κάλεσμα από τον ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας

Ανακοίνωση – κάλεσμα από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Λευκαδας.

Συμπολίτισσες – Συμπολίτες, στις εκλογές της 6ης Μαΐου διακυβεύονται πάρα πολλά!

Θα συνεχιστεί η καταστροφική πορεία ή θα πούμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ;

Θα εξακολουθήσουμε να υποκύπτουμε στις παράλογες απαιτήσεις της Τρόικα και των αγορών που υποστηρίζει ή θα αντισταθούμε και θα τους ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ;

Θα παρακολουθούμε αμέτοχοι τη διάλυση της υγείας, της παιδείας, της ασφάλισης και του κοινωνικού κράτους ή θα βαδίσουμε σε μια πορεία αναστροφής;

Το Ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα δώσει και στη Λευκάδα τη μάχη των εκλογών για την ανατροπή του καταστροφικού σκηνικού που έχει στηθεί. Με ενωτική διάθεση και τεκμηριωμένες προτάσεις θέλουμε να πορευτούμε μαζί σας για απαλλαγή από την υποταγή και την κατοχή, για το δικαίωμα στη ΖΩΗ!

Ως Εκλογική Επιτροπή Λευκάδας ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, σας καλούμε σε συμπόρευση και κυρίως τους νέους ανθρώπους που καταστρέφονται. Να αντιδράσουμε και να δώσουμε μαζί τη μάχη της ανατροπής, για την κοινωνία και τη χώρα.

Σας καλούμε να μας καταθέσετε τις απόψεις, τις προτάσεις σας, σας καλούμε να στηρίξετε τον κοινό μας αγώνα με όποιον τρόπο επιλέξετε. Στην κρίσιμη μάχη των εκλογών και στους κρίσιμους αγώνες που θα ακολουθήσουν, ο καθένας και η καθεμιά είναι πολύτιμος/η.

Μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας για να έλθουμε σε επαφή και να βοηθήσετε όπως εσείς επιλέξετε.

Κατεβάστε στην σχετική αίτηση κάνοντας κλικ [εδώ]

Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Ι. Μελά (Κ. Αγορά) θα είναι ανοιχτά καθημερινά 6.00-9.00 μμ από Πέμπτη 19/4.
Τηλ: 2645025645 • e-mail:syrizalefkada@gmail.comΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Ιστότοποι: http://lefkasleft.blogspot.com και www.synlefkada.pblogs.gr

Αποφάσισαν χωρίς ΕΜΑΣ …Προχωράμε χωρίς ΑΥΤΟΥΣ!

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

(Πηγή: www.mylefkada.gr)