Βιογραφικά υποψηφίων βουλευτών ΚΚΕ στη Λευκάδα

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Στις εκλογές της 6ης Μάη αυτό που κρίνεται είναι να ηττηθεί η πολιτική που θυσιάζει τις λαϊκές ανάγκες για τα κέρδη των βιομηχάνων, των τραπεζιτών των εφοπλιστών, να ηττηθούν τα κόμματα που την υλοποιούν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και τα άλλα κόμματα του Ευρωμονόδρομου.
Αυτό μπορεί να γίνει με την αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ ακόμα και από εργαζόμενους-ες που δεν συμφωνούν σ` όλα μαζί μας, αλλά έχουν δει τη συνέπειά του και την επιβεβαίωση των πολιτικών του προβλέψεων.
Με ισχυρό ΚΚΕ θα δυναμώσει το εργατικό λαϊκό κίνημα, θα προωθηθεί η λαϊκή συμμαχία εργατοϋπαλλήλων – αυτοαπασχολουμένων ΕΒΕ και αγροτών, ώστε με τους αγώνες τους να ανατρέψουν τα αντιλαϊκά μέτρα που πάρθηκαν και εφαρμόζονται αλλά και τα νέα που ετοιμάζονται. Θα μπορεί καλύτερα να οργανωθεί η λαϊκή αντεπίθεση στην προοπτική ανατροπής της εξουσίας των μονοπωλίων
Από τη θετική πείρα της δράσης της Κ.Ο. Λευκάδας για την οργάνωση της λαϊκής πάλης είναι ζωτικό συμφέρον του Λευκαδίτικου λαού η μαζική υπερψήφιση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ, η πολύ μεγάλη ισχυροποίησή του.
Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο νομό της Λευκάδας αποτελείται από αγωνιστές που πρωτοστάτησαν στους εργατικούς και λαϊκούς αγώνες όλο το προηγούμενο διάστημα.

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ


1.ΚΑΒΒΑΔΑΣ Θωμάς
του Σπυρίδωνα, Λογιστής. Γεννήθηκε στην Κατούνα Λευκάδας το 1955 και κατοικεί στη Λυγιά. Σπούδασε Λογιστικά στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Από το 1983 εργάζεται σαν ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί Λογιστικό – Φοροτεχνικό γραφείο στην πόλη της Λευκάδας. Είναι μέλος του ΚΚΕ από το 1975. Διατέλεσε πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Λευκάδας και πρόεδρος του Α.Σ. Τηλυκράτης Λευκάδας κατά τα έτη 2005-2006. Ήταν υπ. Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας με τη Λαϊκή Συσπείρωση και έχει διατελέσει Δημ. Σύμβουλος Λευκάδας.

2.ΚΤΕΝΑΣ Δημήτριος (Τάκης) του Φιλίππου, εργατοαγρότης. Γεννήθηκε στην Καρυά Λευκάδας το 1952 όπου και κατοικεί. Είναι παντρεμένος με τρία παιδιά. Μέλος του ΚΚΕ από το 1981 και στέλεχος σε διάφορα όργανα του Κόμματος. Είναι, επικεφαλής της Γραμματείας του ΠΑΜΕ,  μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας – Βόνιτσας και μέλος του Δ.Σ. της ΕΑΣ Λευκάδας ΤΑΟΛ.

3.ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΥ Δήμητρα του Σπυρίδωνα, Γιατρός. Γεννήθηκε στην Πρέβεζα και μεγάλωσε στη Λευκάδα. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. Εργάζεται ως αγροτικός γιατρός στο Κέντρο Υγείας Βασιλικής. Διατέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών Ιατρικής Αθήνας. Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου του Κ.Σ. της ΚΝΕ και στέλεχος του Κόμματος.

Καλούμε τους εργαζόμενους να ψηφίσουν ΚΚΕ. Το κόμμα που το πολεμούν με λύσσα οι δυνάστες του λαού. Το θέλουν στη γωνία, γιατί υποστηρίζει ότι νόμος είναι το δίκιο του εργάτη. Η αποχή το λευκό ή το άκυρο είναι τουφεκιές στον αέρα.
Με ισχυρό ΚΚΕ κι εσένα στον αγώνα υπάρχει λύση
Διαγραφή του χρέους – Έξω από την ΕΕ με Λαϊκή Εξουσία

19.04.2012 – ΚΟ Λευκάδας του ΚΚΕ

Πηγή: LefkadaNews