Τουρνουά μπάσκετ του ΜΕΝΤΗ

Ξεκίνησε χτες με πολύ κέφι και με την συμμετοχή αρκετών ομάδων το τουρνουά μπάσκετ του ΜΕΝΤΗ στο γήπεδο του Γυμνασίου στο Σπαρτοχώρι. Διάφορες γραφικές ομάδες με ονόματα όπως «Greens», «Meganisi- Timbergoats», «Χιόνι» (!), «ΔΝΤ» κτλ έλαβαν μέρος στα προκριματικά, απ’ όπου αναδείχτηκαν οι τέσσερις ομάδες των ημιτελικών, οι οποίοι και θα διεξαχθούν σήμερα στις 7:00 το απόγευμα, ενώ θα ακολουθήσουν οι αγώνες των μεταλλίων. Πάρτε μια γεύση από το αγωνιστικό επίπεδο των ομάδων (σε χαμηλό βαρομετρικό…)

 Φυσικά την παράσταση έκλεψε η ομάδα των «Αυγωμένων» (λόγω σωματότυπου), με αρχηγό τον Ολφό. Η ομάδα πρόσφερε απλόχερα θέαμα και εκκλήθη αμέσως μετά τους αγώνες να συμμετέχει στις παραστάσεις του τσίρκο Medrano, μια μεγάλη τιμή για τα ελληνικά χρώματα. Μικρή σημασία έχει ότι η ομάδα αποκλείστηκε από τα ημιτελικά, αφού φυσικά σφαγιάστηκε από την διαιτησία του εγκάθετου Αλέκου Δάγλα, ο καιρός ήταν χάλια, η μπάλα απαράδεκτη και ο αγωνιστικός χώρος ακατάλληλος. Μικρότερη ακόμα σημασία έχει το ότι βρέθηκαν μετά από έλεγχο 14 απαγορευμένες χημικές ουσίες (χωρίς να υπολογίσουμε την καφεϊνη, την αιθυλική αλκοόλη και την νικοτίνη) στα ούρα και τα λοιπά σωματικά υγρά των αθλητών της (εκτός του σάλιου, γιατί είχε στεγνώσει).

Απόψε ευχόμαστε να κερδίσει ο καλύτερος, δηλαδή η ομάδα του Χάρη του Κουτσέλου, που μας έχει δώσει και τα περισσότερα. Go Haris-Go!

Πάρτε και μια γεύση από την προθέρμανση του Ολφού. Να τα έβαζε και στον αγώνα…