Απονομή Βραβείου Μπεκόπουλου στην Αθανασία Σολδάτου

 

Με λιτό και απέριττο τρόπο, όπως ταιριάζει και στον χαρακτήρα του, ο σημαντικός άνθρωπος, δάσκαλος και επιστήμονας κος Θεοδόσης Μπεκόπουλος απένειμε και φέτος το βραβείο του στην μαθήτρια του Μεγανησίου που πρώτευσε στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Πρόκειται για την Αθανασία Σολδάτου που είναι πλέον φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Φιλολογία. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, ο Δήμαρχος, η Αντιδήμαρχος, δημ. σύμβουλοι (κος Θ. Κονιδάρης, κα Β.Πολίτη) και φυσικά μαθητές και εκπαιδευτικοί.

Δείτε τα λόγια του κου Μπεκόπουλου και την απονομή (κάντε κλικ στο ενεργό σημείο):

-Θ.Μπεκόπουλος

-Η απονομή

-Αθ.Σολδάτου

Κατόπιν ο Δήμαρχος κύριος Ζαβιτσάνος, στο πλαίσιο της εκδήλωσης απένειμε βραβεία σε ανθρώπους που με τις δράσεις και τον εθελοντισμό τους εκπέμπουν ένα άλλο μήνυμα προόδου αυτής της κοινωνίας, με σκοπό, όπως δήλωσε, να παγιωθεί μια τέτοια διαδικασία επιβράβευσης της ανιδιοτελούς προσπάθειας και προσφοράς στον τόπο μας. Τιμητικά διπλώματα δόθηκαν στην αριστούχο μαθήτρια Μαριάννα Μάντζαρη για την περσινή επιτυχία της στον μαθηματικό διαγωνισμό, καθώς και στον Νίκο Κατωπόδη για την εθελοντική συνεισφορά και στήριξή του στην δημιουργία και ανάπτυξη της ποδοσφαιρικής ομάδας των μικρών παιδιών.

Από την μεριά μας ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές καλή πρόοδο, στην Αθανασία καλή σταδιοδρομία και στον κύριο Μπεκόπουλο να είναι πάντα υγιής. Ευχόμαστε επίσης τα λαμπρά παραδείγματα να βρίσκουν διαρκώς και νέους μιμητές.