Οι εκπρόσωποι του Ριμπολόβλιεφ στο Μεγανήσι

Στο Μεγανήσι βρέθηκαν χτες το μεσημέρι εκπρόσωποι της οικογένειας Ριμπολόβλεφ προσκεκλημένοι από τον Δήμαρχο Μεγανησίου κο Στάθη Ζαβιτσάνο.
Η ομάδα εκπροσώπησης που αποτελούνταν από τον νομικό εκπρόσωπο του Ριμπολόβλιεβ στην Ελλάδα, κο Ανδρέα Χατζηκυριάκο  τον διευθύνων σύμβουλο επικοινωνίας της οικογένειας κος Sergey Chernitsy και από τους επιβλέποντες των εργασιών ανακαίνησης των κτιρίων που ήδη έχουν ξεκινήσει   κατέφθασε στο νησί με σκάφος του Σκορπιού γύρω στις 2 το μεσημέρι.
Μετά από σύντομη περιήγηση  γευμάτισαν στην ταβέρνα του Ρίκου στο Βαθύ και αποχώρησαν διακριτικά γύρω στις 5 το απόγευμα.
Στο τραπέζι παρεβρέθησαν η Αντιδήμαρχος Μεγανησίου και ο δημοτικός σύμβουλος Λευκάδος πρώην αντιδήμαρχος κος Γιάννης Καρτάνος.
Στην συζήτηση που εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια του γεύματος τονίσθηκε από τους προσκεκλημένους η πρόθεση της οικογένειας να γνωρίσει καλύτερα  τους γείτονες του Σκορπιού και την ιστορία της περιοχής, με σκοπό την επίτευξη της καλής γειτνίασης, καθώς και τα σχέδια της για το νησί που δεν είναι επιχειρηματικά όπως δήλωσε ο κος Χατζηκυριάκος.
Φεύγοντας εξέφρασαν την ικανοποίησή τους από την ζεστή φιλοξενία των φορέων αλλά και των ανθρώπων που συνάντησαν ερχόμενοι στην Λευκάδα.
Για το Μεγανήσι  έκαναν ειδική αναφορά παρατηρώντας ότι στο νησί μας ένοιωσαν ιδιαίτερα το αίσθημα της φιλοξενίας , τονίζοντας τη διακριτική του αξιοπρεπή παρουσία στο θέμα της πώλησης του Σκορπιού και κατέθεσαν τον ενθουσιασμό τους για την ομορφιά του τόπου μας.
Στην Ελλάδα θα παραμείνουν οι υπεύθυνοι για την ανακαίνηση, ενώ την Τρίτη αποχωρούν  ο νομικός εκπρόσωπος και ο διευθύνων σύμβουλος της οικογένειας.