Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας

192

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ!

 

Το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 συγκαλείται το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου Λευκάδας.

Σύμφωνα με την πρόσκληση προβλέπεται να συζητηθεί την Κυριακή και το ζήτημα του ξεπουλήματος Δημόσιας Γης και στην Περιφέρειά μας, μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, που αναβλήθηκε την προηγούμενη φορά λόγω λύσης της συνεδρίασης.

Η συγκεκριμένη επιλογή εμπεριέχει τον κίνδυνο να αναβληθεί για άλλη μια φορά το σημαντικότατο αυτό θέμα, έτσι ώστε να αποφύγουν οι τοπικοί άρχοντες να τοποθετηθούν.

 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λευκάδας του ΣΥΡΙΖΑ καλεί όλους τους φορείς και τους πολίτες των νησιών μας, με τη φυσική τους παρουσία, να απαιτήσουν να συζητηθεί άμεσα, διεξοδικά και καθαρά το θέμα, χωρίς καθυστερήσεις και αναβολές, διατρανώνοντας παράλληλα την αντίθεσή τους στο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ.

 

Καλούμαστε όλοι να είμαστε εκεί, στην έναρξη της συνεδρίασης, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014, στις 10 το πρωί στο Διοικητήριο της Λευκάδας, για να αποτρέψουμε τα σχέδια για την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, της γης και των υποδομών!!!

 

 

Λευκάδα, 22.01.2014

Το Συντονιστικό Όργανο Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας