Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση Πολιτιστικού Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου

Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Επτανησίων Γαλατσίου  πραγματοποίησε την ετήσια τακτική του Γενική Συνέλευση στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο της πόλης.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Γιάννης  Ζαβιτσάνος παρουσίασε τα πεπραγμένα του Συλλόγου στα παριστάμενα μέλη, κάνοντας μια γενικότερη αναφορά της πορείας που έχει διανύσει ο Σύλλογος από της ιδρύσεως του μέχρις και σήμερα, τις θέσεις του  σε θέματα κοινωνίας και πολιτισμού ,την οποία  πορεία αξιολόγησε απόλυτα επιτυχημένη και υπέρμαχο του  ποιοτικού πολιτισμού.
Εξέθεσε τους προβληματισμούς του για την συνέχεια, και τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου τον Νοέμβριο του 2015 ,και κάλεσε τα μέλη αρωγούς στην καθημερινότητα του Συλλόγου για να ανταποκριθεί το ΔΣ στις μεγάλες του προσδοκίες.
Αναφέρθηκε με σαφήνεια στα πεπραγμένα  το χρόνο που έχει διανύσει στη διοίκηση του Συλλόγου το σημερινό ΔΣ. Ακολούθησε οικονομική ενημέρωση του ταμία κ. Μπάστα, η ανάγνωση της έκθεσης της ελεγκτικής επιτροπής και η  τοποθέτηση όλων των μελών του ΔΣ  αλλά και παρισταμένων μελών του Συλλόγου ,όπου  υπήρξε εποικοδομητικός διάλογος , ανταλλαγή απόψεων και αξιόλογες προτάσεις. Τελειώνοντας ομόφωνα ψηφίστηκαν τα πεπραγμένα του Δ.Σ.

Πρόεδρος στην Γενική Συνέλευση ψηφίστηκε ο κ. Κώστας Θειακός και Γεν. Γραμματέας η κ. Ράντου Θεοδώρα.

Περισσότερα βίντεο στην Ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου