Έκλεισαν οι υποψηφιότητες των κομμάτων για τις βουλευτικές- και Μεγανησιώτες υποψήφιοι

ekloges-2015-dimoskopiseis-3

Μετά τα κόμματα της Αριστεράς (ας δεχτούμε ότι βρίσκεται ακόμα αριστερά και ο ΣΥΡΙΖΑ, αν κι αυτό σηκώνει πολλή συζήτηση) και του «Ποταμιού» των οποίων τις υποψηφιότητες για τον νομό Λευκάδας δημοσιεύσαμε ΕΔΩ και άλλα  κόμματα έδωσαν τις υποψηφιότητές τους, και μάλιστα με αρκετές αποχές και εκπλήξεις. Δύσκολοι καιροί για πρίγκηπες! Έχουμε και λέμε:

312719a4eff73387209644b5683756ad

ΝΔ:

Τις λίστες υποψηφίων στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου -πλην του ψηφοδελτίου Επικρατείας, που θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα- έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία.

Υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ στη Λευκάδα:

Θανάσης Καββαδάς δημοτικός σύμβουλος, απόστρατος Πολεμικής Αεροπορίας
Βασίλης Μελάς, μηχανολόγος- επιχειρηματίας, πρώην νομαρχιακός και δημοτικός σύμβουλος
Κώστας Σταματέλος, πρώην δήμαρχος Λευκάδας, συνταξιούχος καθηγητής

ΑΝ.ΕΛ.:

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Λευκάδας, ανακοινώνουν το ψηφοδέλτιο του ΑΝΑΓΚΑΙΟΥ ΚΑΛΟΥ και καλούμε τους Λευκαδίτες και τις Λευκαδίτισσες να το ενισχύσουν με την υπερψήφιση του, στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.
Πιστοί στις διακηρύξεις μας για λεύτερη πατρίδα και υπερήφανο Έλληνα, αντέξαμε στις απίστευτες πιέσεις και μείναμε σταθεροί στις επάλξεις, υποστηρίζοντας με σταθερότητα και σθένος τα δικαιώματα του Έλληνα πολίτη.
Οι αγώνες μας δικαιώθηκαν με την αποκάλυψη των όσων λέγαμε όλα τα χρόνια στη Βουλή και στο λαό, γιατί ΕΜΕΙΣ λέγαμε και λέμε την αλήθεια.

Έχουμε πρόγραμμα, ρεαλιστικό κι εφικτό, για να βγάλουμε την Ελλάδα από τη δίνη των μνημονίων και ν’ αποτρέψουμε την αρπαγής της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας. Να ανακουφίσουμε τους Έλληνες και να τους δώσουμε πίσω την χαμένη τους ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Αυτό θα επιτευχθεί μόνο με την παρουσία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, στην επόμενη βουλή.

Το ψηφοδέλτιο μας, αυτό που σε καλούμε να στηρίξεις αποτελείται από τους κάτωθι:

1. ΣΑΡΑΝΤΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, ηλεκτρονικό μηχανικό-επιχειρηματία, π. Δημοτικό Σύμβουλο του π. Δήμου Καρυάς.
2. ΨΩΜΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ , αγρότισσα- επιχειρηματία, π. Αντιδήμαρχο π. Δήμου Απολλωνίων και
3. ΝΗΣΙΩΤΗ ΝΙΚΟΛΑΟ, Πλωτάρχη ε,α,, του Πολεμικού μας Ναυτικού.

(Πηγή: www.aromalefkadas.gr)

7548cf0996df388b8e594da34bf5508a30

ΠΑΣΟΚ (Βενιζέλος):

Με τρεις υποψήφιους βουλευτές Λευκάδας θα συμμετέχει το ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Οι υποψήφιοι θα είναι:

Γιάννης Λάζαρης: Ελευθερος Επαγγελματίας, Γραμματέας ΝΕ ΠΑΣΟΚ Λευκάδας
Νίκος Πεντεσπίτης: Ελευθερός Επαγγελματιας, Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος,  Μέλος ΝΕ ΠΑΣΟΚ Λευκάδας
Σταύρος Σκλαβενίτης: Φαρμακοποιός

ΔΗΜΑΡ:

gianniotis

Με ένα έξυπνο μήνυμα στο Facebook ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του!

Θα μπορούσα, αν είχα την ομορφιά της Γκερεκου και του Οικονόμου το μαύρο μαλλί και την γενειάδα, να έχω μια καλή «μεταγραφή» – συνηθίζεται άλλωστε όταν τα καράβια βουλιάζουν άλλα μόνο από τα ποντίκια. Παραμένω στο μικρο καράβι της ΔΗΜΑΡ για να διατηρηθεί και να σιγουρευτεί η ελπίδα για μια προοδευτική διακυβέρνηση με ευθύνη και σύνεση. Υποψήφιος στο Νομό Λευκάδας λοιπόν, με τον συνδυασμό Πράσινοι – ΔΗΜ.ΑΡ, την πατρίδα των γονιών μου και την δική μου.

Γεννημένος το 1950 στον Πειραιά από Επτανησιακή οικογένεια (Κάλαμος Λευκάδας).
• Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Αθήνας.
• Χειρουργός Ορθοπεδικός με εξειδίκευση στις παθήσεις της Σπονδυλικής Στήλης.
• Ενταγμένος στην Ανανεωτική Αριστερά, εκλεγμένο μέλος του ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων του ΚΑΤ και των τριμελών και πενταμελών επιτροπών της Ενωσης Νοσοκομειακών Ιατρών (ΕΙΝΑΠ).

(Πηγή: www.mylefkada.gr)

411a78b6ede7bce165991a32637e3d62121

KΙΔΗΣΟ (Παπανδρέου):

Σκιαδαρέσης Γεώργιος, συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος, παλαιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και μέλος των Τ. Ο. του σε Αθήνα και Λευκάδα, κάτοικος Πινακοχωρίου Σφακιωτών.

Πολίτης Βησσαρίων(*), επαγγελματίας, παλαιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και μέλος των Ν. και Τ. Ο. του Κινήματος, κάτοικος Μεγανησίου Λευκάδας.

Φερεντίνος Παναγιώτης (ετών 27), Υποπλοίαρχος Ε. Ν. και δραστήριο μέλος των Τ. Ο. του Κινήματος, κάτοικος Λευκάδας.

(*) Δημοσιεύουμε εδώ το βιογραφικό του υποψηφίου βουλευτή κ. Πολίτη Βησσαρίωνα όπως το έστειλε ο ίδιος:

Πολίτης Βησσαρίων του Νικολάου: Γεννήθηκα στο Μεγανήσι Λευκάδας σε δύσκολα χρόνια. Τελείωσα το Γυμνάσιο και κατόπιν σαν ναυτικός, το σκάω στην Αμερική και παντρεύομαι στο TEXAS CITY. Γνωρίζω τον Ανδρέα Παπανδρέου τον Μάρτη του 1974, εντάσσομαι στο ΠΑΚ κι επιστρέφω στην Ελλάδα το 1978. Ενεργό μέλος του ΠΑΣΟΚ, εκλεγόμουν σε όλες τις Νομαρχιακές και σε όλα τα Συνέδρια του Κινήματος. Έχω δώσει την ψυχή μου για το ΠΑΣΟΚ και ποτέ δεν ζήτησα τίποτα. Τώρα δεν μπορούσα ν΄ αρνηθώ το κάλεσμα του Γιώργου.

Με συντροφικούς χαιρετισμούς

Βησσαρίων

(Πηγή: www.fortsalefkada.gr)

Σχόλιο (δικό μου): Άρα 2 Μεγανησιώτες στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του ΓΑΠ στην Λευκάδα! Ποιος θα το περίμενε, μετά από τόσα χρόνια που είχαμε να δούμε υποψήφιο από το Μεγανήσι, ότι θα είχαμε 2 μαζεμένους και μάλιστα στο συγκεκριμένο νεοσύστατο κόμμα! Παράξενοι καιροί… Το μόνο σίγουρο είναι ότι η εκλογική τράπουλα στο νησί θα ανακατευτεί απρόσμενα πολύ (και υποψιάζομαι ποιος θα την πληρώσει…). Να πω τέλος -για να είμαι αντικειμενικός- ότι και η «Χρυσή Αυγή» ανακοίνωσε υποψήφιους, αλλά, σε αυτό τουλάχιστον το σάιτ, τέτοιες ανακοινώσεις δεν θα δείτε.