Δήλωση υπ. βουλευτή με τη ΝΔ Θαν. Καββαδά για το εκλογικό αποτέλεσμα

θανασης_καββαδας

Η εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου ανήκει ήδη στο παρελθόν. Ο Ελληνικός Λαός και οι Λευκαδίτες αποφάσισαν.

Οι Έλληνες πολίτες έδωσαν εντολή, να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους απέναντι στη χώρα.

Εύχομαι η νέα κυβέρνηση να επιδείξει τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που χρειάζεται αυτή τη στιγμή η Πατρίδα.

Να συγχαρώ τον Σταύρο Γρηγόρη, το νέο Βουλευτή του Νομού, να ευχηθώ καλή δύναμη στο έργο του και να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάπτυξη του Νησιού. Και πάντα να στέκεται στο πλευρό όλων των Λευκαδίων, πέρα από χρώματα και ιδεολογίες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά  όλους τους Λευκαδίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους και με στήριξαν με οποιοδήποτε τρόπο.

Θέλω να ξέρουν ότι κάναμε ένα μεγάλο και έντιμο αγώνα σε σύντομο χρονικό διάστημα, τόσο εγώ όσο και οι συνυποψήφιοί μου με την παράταξη της Ν.Δ

Ο ίδιος συνειδητοποιώ ότι όλα τα νέα δεδομένα τα οποία μας περιβάλλουν, ενισχύουν την προσωπική μας ευθύνη και την ανάγκη  να εξακολουθήσουμε να είμαστε αγωνιστικά παρόντες κάτω από  αυτές τις συνθήκες που διαμορφώνονται στη χώρα μας αλλά και στη τοπική μας κοινωνία.

Θέλω να διαβεβαιώσω του πολίτες της Λευκάδας ότι θα εξακολουθήσω να είμαι παρών με  όλες μου τις δυνάμεις και θα συνεχίζω με πάθος τον αγώνα για το καλό της Πατρίδας και το καλό της Λευκάδας.

Ευχαριστώ την οικογένειά μου για την αμέριστη συμπαράσταση.

Ευχαριστώ  μέσα από την καρδιά μου όλους τους συνεργάτες μου και τους φίλους που στάθηκαν δίπλα μου με υπομονή και πίστη, όλες αυτές τις ημέρες στην προσπάθειά μου.