Η Βιβή Μεταξά παραμένει Διευθύντρια!

IMG_2215
Η κα Βιβή Μεταξά θα συνεχίσει να είναι και για τα επόμενα (τουλάχιστον) δύο χρόνια η Διευθύντρια του Γυμνασίου & Λυκειακές Τάξεις Μεγανησίου!

Στην αξιολόγηση των διευθυντών, μετά την τελευταία τροποποίηση του νόμου, σημαντικό ρόλο είχε η ψήφος του συλλόγου διδασκόντων του σχολείου. Συγκεκριμένα, με μέγιστο τα 35 μόρια που θα μπορούσε να συγκεντρώσει συνολικά κάποιος, τα 12 μόρια είχαν να κάνουν με το ποσοστό ψήφων που θα λάμβανε ο υποψήφιος διευθυντής, από τον σύλλογο διδασκόντων. Δηλαδή περίπου το 30%, του συνόλου της μοριοδότησης.  Στις εκλογές που έγιναν στο σύλλογο διδασκόντων του δικού μας σχολείου, την Παρασκευή 19 Ιουνίου, η κα Μεταξά από το σύνολο των 12 ψήφων, πήρε και τους 12! Δηλαδή ποσοστό 100%.  Βέβαια ήταν η μοναδική υποψήφια για το σχολείο μας αλλά αξίζει να επισημάνουμε την εκτίμηση και τον σεβασμό που απολαμβάνει από τους συναδέλφους της.

Η Βιβή Μεταξά έχει μέχρι στιγμής καταθέσει πολύτιμο έργο για τα δευτεροβάθμια σχολεία μας και ασφαλώς πρόκειται για μια ευτυχή εξέλιξη για τα παιδιά μας και το Μεγανήσι.
Να της ευχηθούμε καλή δύναμη, παραγωγική θητεία με επιτυχίες και διακρίσεις για το σχολείο μας, αν και δεν αμφιβάλλουμε καθόλου για όλα αυτά.