Δήλωση δημ.συμβούλου Πάνου Ι. Κονιδάρη

1495490_801070199908226_218125225_n

Με αφορμή την αποχώρηση μου απ’ το Δημ. Συμβούλιο της περασμένης Παρασκευής, λόγω της αρνήσεως του δημάρχου να πάρει δημόσια θέση απέναντι στα επαναλαμβανόμενα δημοσιεύματα του “Meganisi News” με τόνους λάσπης στη δημοτική ομάδα, θέλω να δηλώσω:
Δήμαρχε μπορεί, καλώς (!!?) να είσαι ευθυνόφοβος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον δήμο, μπορεί να στέκεσαι δίπλα σε μικρές ομάδες όπως «Ενεργοί», «ο Τσατσαρης φυλακή» κτλ, όμως έχεις υποχρέωση, αν μη τι άλλο, να στηρίζεις και να αφουγκράζεσαι, την ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ , που εγώ και η ομάδα, πριν ένα περίπου χρόνο, σε εμπιστευτήκαμε. Αν μπορείς να θυμάσαι!!

Παύλο Δάγλα, αν δεν πάρεις δημόσια θέση απέναντι στην λάσπη και την κακόβουλη κριτική που δέχεται η ομάδα μας από συγκεκριμένα μέσα και άτομα, εγώ θα θέσω τον εαυτό μου και την συνείδηση μου εκτός ομάδας με την ανεξαρτητοποίηση μου.
Δεν με ενδιαφέρει πως αφουγκράζονται το πρόβλημα οι υπόλοιποι σύντροφοι συνεργάτες, γιατί ο καθένας πράττει σύμφωνα με τα πιστεύω και τις αρχές του.

Πάνος Κονιδαρης
Μεγανησι

 

Σημ. ΜΤ: Την επιστολή μας απέστειλε ο υπογράφων, έχει μάλιστα δημοσιευτεί και στον λογαριασμό του στο facebook, και ασφαλώς επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ μας, αν δεν δρομολογεί και πολιτικές εξελίξεις.