Ο Μεγανησιώτης Θοδωρής Κατωπόδης Υποψήφιος Βουλευτής στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

Οριστικοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και η εκλόγιμη σειρά των βουλευτών. Υπενθυμίζεται ότι εκκρεμμούσαν το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και η εκλόγιμη σειρά των βουλευτών σε Α’ Αθήνας, Β’ Αθήνας και Περιφέρεια Αττικής.

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ τίθεται ο τέως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και ακολουθούν οι: Θεανώ Φωτίου, Νίκος Κοτζιάς, Τασία Χριστοδουλοπούλου. Στην τελευταία τιμητική θέση του Επικρατείας, είναι ο καθηγητής Κωνσταντίνος Τσουκαλάς.

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Α’ Αθήνας τίθεται ο τέως υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης με δεύτερο τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Στην Β’ Αθήνας επικεφαλής είναι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Στη Περιφέρειας Αττικής, επικεφαλής είναι ο Αριστείδης Μπαλτάς.

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

1 ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

2 ΦΩΤΙΟΥ ΘΕΑΝΩ

3 ΚΟΤΖΙΑΣ ΝΙΚΟΣ

4 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑΣΙΑ

5 ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ KΩΣΤΑΣ

6 ΦΙΛΙΝΗ ΑΝΝΑ

7 ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ

8 ΜΕΣΚΟΣ ΜΑΡΚΟΣ

9 ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΕΦΗ

10 ΤΡΙΓΑΖΗΣ ΠΑΝΟΣ

11 ΚΟΝΙΟΡΔΟΥ ΛΥΔΙΑ

12 ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Α’ Αθήνας τίθεται ο τέως υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης με δεύτερο τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Στις πέντε πρώτες εκλόγιμες θέσεις (με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών του Ιανουαρίου) τίθενται οι:

1. Αλέκος Φλαμπουράρης

2. Γαβριήλ Σακελλαρίδης

3. Νίκος Βούτσης

4. Νίκος Φίλης

5. Χριστόφορος Βερναρδάκης

Στην τελευταία τιμητική θέση είναι ο συνδικαλιστής, Θέμης Κοτσυφάκης

Στο ψηφοδέλτιο της Β’ Αθήνας επικεφαλής είναι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

Σε εκλόγιμες θέσεις τοποθετούνται οι: Παναγιώτης Κουρουμπλής, Νίκος Παππάς, Γιάννης Μπαλάφας, Πάνος Σκουρλέτης, Νίκος Ξυδφάκης, Νίκος Τόσκας, Χριστόφορος Παπαδόπουλος, Γιώργος Δημαράς, Γιάννης Θεωνάς, Χρήστος Σπίρτζης, Βασιλική Κατριβάνου, Χαρούλα Καφαντάρη, Γιάννης Τσιρώνης, Ελένη Αυλωνίτου, Αννέτα Καββαδία, Στάθης Παναγούλης, Γιώργος Κυρίτσης, Κωνσταντίνος Καραχάλιος

Στην τελευταία θέση βρίσκεται η ηθοποίος Ταμίλα Κουλίεβα.

Στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής, επικεφαλής είναι ο Αριστείδης Μπαλτάς.

Σε εκλόγιμες θέσεις τοποθετούνται οι: Νάσος Αθανασίου, Πάνος Σκουρολιάκος, Γιώργος Πάντζας, Γιάννης Δέδες, Κατερίνα Κάραλη.

Newsroom ΔΟΛ

Πηγή: In.gr