Ανακοίνωση-κάλεσμα «Ενωτικής Αναγέννησης»

Αγαπητοί συντοπίτες,

Η «Ενωτική Αναγέννηση» Μεγανησίου απευθύνει θερμό χαιρετισμό σε όλους τους Μεγανησιώτες και ευχαριστίες για την συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία της 26ης Μαΐου.

Ο πρώτος γύρος των δημοτικών εκλογών έληξε με την εκλογή των δημοτικών συμβούλων όλων των παρατάξεων. Η εκλογή της επόμενης Κυριακής θα αναδείξει τον δήμαρχο ή την δήμαρχο που συλλογικά, δημοκρατικά και ενωτικά θα συντονίσει, θα κατευθύνει και θα προΐσταται όλων αυτών των δημοτικών συμβούλων που εσείς εκλέξατε, ανεξάρτητα από το συνδυασμό με τον οποίον εξελέγησαν και των υπηρεσιών του Δήμου.

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους δημότες, ανεξάρτητα από το ποιόν συνδυασμό στήριξαν/ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακή. Κάλεσμα ενότητας και συστράτευσης, κάλεσμα συναίνεσης και συνεργασίας για την αλλαγή που έχει ανάγκη το νησί μας.

Τώρα πια, απαλλαγμένοι από τον βραχνά, το άγχος, την υποχρέωση για την εκλογή του φίλου μας, του συγγενή μας, ή των ικανών συμβούλων, σας καλούμε να επιλέξετε ανάμεσα στους υποψήφιους δημάρχους, με γνώμονα τις ικανότητες, τη γνώση, την εμπειρία και την συλλογικότητα ενός εκάστου εξ’ αυτών.

Ιδιαίτερο κάλεσμα απευθύνουμε στους οπαδούς, ψηφοφόρους, υποστηρικτές και την ηγεσία του συνδυασμού «Μεγανήσι για όλους» για κοινή δράση, συμπόρευση, συνεργασία και συνδιοίκηση, με δεδομένη την κοινή μας θέληση για αλλαγή στον Δήμο μας και αφετηρία τις κοινές θέσεις για τα περισσότερα από τα προβλήματα του τόπου, μακριά από προσωπικές, ιδεολογικές ή άλλες δυσκολίες.

Πρέπει να αρθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων. Πρώτα το Μεγανήσι και μετά τα πρόσωπα. Πρώτα το μέλλον των παιδιών μας και μετά εμείς. Όλοι μαζί είμαστε η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία. Ας το αποδείξουμε την Κυριακή!!