Παραίτηση κ.Θοδωρή Γεωργιάδη από Πρόεδρος του Συνδέσμου Μεγανησιωτών «Ο ΜΕΝΤΗΣ»

Aγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΜΕΝΤΗ, μετά από δώδεκα χρόνια προσφοράς στον Σύνδεσμο με μεγάλη μου λύπη είμαι σήμερα υποχρεωμένος να υποβάλλω την παραίτηση μου από την θέση του Προέδρου και τακτικού μέλους του Δ.Σ.
Η απόφαση μου ήταν δύσκολη και με συναισθηματική φόρτιση, είναι όμως επιβεβλημένη για σοβαρούς προσωπικούς λόγους.
Η ανάγκη να διαχειριστώ τις εκκρεμότητες και τις επαγγελματικές υποθέσεις που προέκυψαν μετά τον αιφνίδιο θάνατο του αδελφού μου, με υποχρεώνουν να αφιερώσω τον χρόνο μου σε αυτή την κατεύθυνση με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ανταποκριθώ στις ευθύνες της θέσης μου, γεγονός που δεν συνάδει με τον χαρακτήρα μου και την βαθιά αίσθηση καθήκοντος που απαιτείται.
Θα παραμείνω απλό μέλος του Συλλόγου και θα βοηθήσω στο μέτρο που μπορώ για την σωστή λειτουργία του και την επίτευξη των σκοπών του.
Ευχαριστώ πολύ τα μέλη του Δ.Σ. για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως τα απλά μέλη που με στήριξαν και με ανέδειξαν πολλαπλώς μέλος του Δ.Σ.
Εύχομαι ο Σύνδεσμος Μεγανησιωτών «Ο ΜΕΝΤΗΣ» να συνεχίσει για πάντα να αποτελεί τον συνδετικό κρίκο των Μεγανησιωτών και να είναι πόλος πολιτισμού και ανάδειξης τού νησιού μας.


Με εκτίμηση
ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Πηγή: Σύνδεσμος Μεγανησιωτών «Ο ΜΕΝΤΗΣ»