Προβλήματα με την λειτουργία του δημοτικού Γυμναστηρίου.

Προβληματική φαίνεται πως είναι εδώ και κάποιον καιρό η λειτουργία του δημοτικού Γυμναστηρίου, μιας και, καθώς φαίνεται, δεν υπάρχει ωράριο και κανόνες λειτουργίας, οπότε η δημοτική αρχή προχώρησε στο κλείδωμά του. Η είδηση προκύπτει από ανάρτηση που έκανε στα social media η Πρόεδρος του ΔΣ και Πρόεδρος της ΚΟΙΔΕΜ Βούλα Πολίτη. Διαβάστε την σχετική ανάρτηση και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

«Επειδή το τελευταίο διάστημα προσπαθώ να αποδείξω πως ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ κι επειδή έχω κουραστεί να εξηγώ τα ίδια και τα ίδια θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.
Ανέλαβα την προεδρία την ΚΟΙ.ΔΕ.Μ. μόνο και μόνο για να προχωρήσει η διαδικασία πληρωμής των εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπιτι» όμως η ΚΟΙ.ΔΕ.Μ. έχει κι άλλους τομείς, ένας από αυτούς είναι το Γυμναστήριο. Με το Γυμναστήριο τα πράγματα έχουν ως εξης: υπήρχαν κλειδιά και πήγαιναν ο καθένας την ώρα που ήθελε να γυμναστει όμως κάποια στιγμή μέσα στο χώρο του γυμναστηρίου ήταν μικρά παιδιά… ενημερωθηκαμε και είπαμε για να μην γίνει κάποιο ατύχημα και βρεθούμε υπολογοι ολοι οσοι απαρτιζουμε το Δ.Σ. της ΚΟΙ.ΔΕ.Μ. , μέχρι να γίνει η σύμβαση με τη γυμνάστρια το Γυμναστήριο να παραμείνει κλειστό… παρόλα αυτά υπήρξαν περιπτώσεις που έμπαιναν κρυφά στο Γυμναστήριο και επισης ανέρτησαν στα σοσιαλ φωτογραφίες… μετά από αυτό άλλοι πολίτες μου εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους ότι για ποιο λόγο δεν είναι για όλους το Γυμναστήριο κλεισμένο… μετά από τη σύμφωνη γνώμη του συμβουλίου της ΚΟΙ.ΔΕ.Μ. αποφασίσαμε να αλλαχτεί η κλειδαριά. Ύστερα από αυτό το περιστατικό εγώ έχω υποβάλει με έγγραφο να με αποδεσμευσουν από την προεδρεία της ΚΟΙ.ΔΕ.Μ. και να ενημερώσω ότι τα κλειδιά του γυμναστηρίου ούτε στην τσέπη μου τα έχω ούτε στο σπίτι μου, τα κλειδιά είναι στο Δημαρχείο».