Βράβευση για τον δήμο Μεγανησίου στα ΟΤΑ Awards (Δελτίο τύπου)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σημαντική διάκριση του Δήμαρχου Μεγανησίου Παύλου Δάγλα, στα OTA Awards (Βραβεία Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης)

Μια σημαντικότατη διάκριση απέσπασε χθες ο Δήμαρχος Μεγανησίου Παύλος Δάγλας στα Βραβεία Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης OTA Awards 2019 – 2023 που διοργανώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 20/09/2023 στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα.

Ο κ. Παύλος Δάγλας, τιμήθηκε με το 3ο Πανελλήνιο Βραβείο μεταξύ 332 Δήμων στην κατηγορία Διαχείρισης Υδατικών Πόρων για το μεγάλο έργο του δικτύου ύδρευσης του Σπαρτοχωρίου και του Κατωμερίου το οποίο συντελέστηκε την τετραετία που πέρασε και έλυσε το σημαντικότερο πρόβλημα των δυο οικισμών του νησιού μας.

Αξίζει να αναφερθεί πως είναι η πρώτη φορά που το Μεγανήσι βραβεύεται σε αντίστοιχη διοργάνωση, ενώ ήταν ένας από τους ελάχιστους μικρούς δήμους της Ελλάδας που απέσπασε διάκριση.

Ο κ. Δάγλας μετά τη βράβευση του ευχαρίστησε την κριτική επιλογή για τη διάκριση του Μεγανησίου στο πρόσωπό του, ενώ αφιέρωσε το βραβείο στους κατοίκους των δυο χωριών, οι οποίοι επέδειξαν υπομονή και διάθεση συνεργασίας καθ’ όλη την περίοδο εκτέλεσης του έργου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και οι κυρίες Πολιτη Σταμούλα (Λούλα) και Σιτνίκοβα Έλενα.

Μπορείτε να δείτε τη στιγμή της βράβευσης του Δήμαρχου Μεγανησίου Παύλου Δάγλα κάνοντας κλικ εδώ: https://youtu.be/BgS39o9juVg?t=8604

Τα Βραβεία Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης OTA Awards, είναι ο μοναδικός θεσμός που υπάρχουν στη χώρα και απευθύνονται αποκλειστικά στους Πρωτοβάθμιους & Δευτεροβάθμιους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αναδεικνύοντας και επιβραβεύοντας δράσεις και έργα για την Καινοτομία, τη Βιωσιμότητα, την Ποιότητα Ζωής των Πόλεων αλλά και τις Υπηρεσίες προς τον Πολίτη για το σύνολο της τετραετίας.

Αναδεικνύουν τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης που μέσα στην τετραετία, κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών τους και δημιούργησαν Δήμους & Περιφέρειες Πρότυπα. Επιβραβεύουν τους ανθρώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που με σκληρή δουλειά καταφέρνουν να βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών τους με ταυτόχρονη βελτίωση των περιβαλλοντικών τους επιδόσεων, αφήνοντας το δικό τους ξεκάθαρο αποτύπωμα στην κοινωνία.

Προβάλλουν  τις καινοτόμες λύσεις, έργα και δράσεις των Δήμων/Περιφερειών που θα διακριθούν, ως παραδείγματα προς μίμηση, ενθαρρύνοντας και άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους. Συμβάλλουν περαιτέρω στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ