Ο φιλικός αγώνας του ΜΕΝΤΗ

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024 στο Γήπεδο της ΕΠΟ στο Γουδή ο Φιλικός Φιλανθρωπικός Αγώνας “ΜΕΝΤΗΣ Μεγανησίου – Σύλλογος Κρητών Αιγάλεω” με τίτλο “Με λίγη Προσφορά ο καθένας, Όλοι μαζί κάνουμε πολλά για τον τόπο μας” με σκοπό την ενίσχυση του Περιφερειακού Ιατρείου Κατωμέριου

Ο Σύνδεσμος Μεγανησιωτών «Ο ΜΕΝΤΗΣ» έκανε μια μεγάλης σημασίας εκδήλωση προς όφελος του νησιού μας προς όφελος των ντόπιων και μη κατοίκων του νησιού. Έβαλε ένα μικρό λιθαράκι για να ενισχύσει το Περιφερειακό Ιατρείο Κατωμερίου, να γίνει γνωστό στην Μεγανησιώτικη κοινωνία το πρόβλημα και για να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μιλάμε για ένα ολοκληρωμένο σύγχρονο ιατρείο χωρίς ελλείψεις και αδυναμίες. Αφορμή για αυτή την προσπάθεια ήταν ο Φιλικός Φιλανθρωπικός Αγώνας ποδοσφαίρου που οργανώσαμε με το Σύλλογο Κρητών Αιγάλεω. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν σημαντική είναι αυτή που μας δίνει δύναμη είναι αυτή που ενισχύει την προσπάθεια που κάνουμε.

Το Κουτί Αλληλεγγύης δέχτηκε ένα πρώτο σεβαστό πόσο και είναι έτοιμο να ταξιδέψει για την Πάτρα για να συνεχίσει να γεμίζει και από άλλους συμπατριώτες μας στην πρωτεύουσα της Αχαΐας στις 18 Φεβρουαρίου 2024.

Πριν από το παιχνίδι σε ένδειξη φιλίας και αγάπης ο Γραμματέας του Μέντη Αιμίλιος Πετρόπουλος πρόσφερε στον Πρόεδρο του Συλλόγου Κρητών Αιγάλεω κο Αντρέα Κλεισαρχακη μια αναμνηστική κορνίζα με στίχους του Νίκου Καζαντζάκη

Το σύνολο των παιδιών της ομάδας μας έδωσαν το καλύτερο τούς εαυτό σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την ομάδα του Σύλλογου Κρητών Αιγάλεω. Το τελικό αποτέλεσμα 1- 4 δεν εκφράζει την πραγματική ροή του παιχνιδιού καθώς με τη πίεση του Μέντη Μεγανησίου κρατήσαμε τους Κρητικούς μέχρι σχεδόν τα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου στο 1-1 καθώς είχανε ήδη προηγηθεί πολύ νωρίς και ισοφαρίσαμε με πέναλτι. Είναι σημαντικό να πούμε πως η νέα ομάδα μας χρειάζεται δουλειά για να πατήσει καλύτερα στα πόδια της για να μπορέσει να έχει καλύτερα αποτελέσματα.

Είμαστε σίγουροι πως θα τα καταφέρουμε και συνεχίζουμε πιο αποφασιστικοί στην σπουδαία προσπάθεια που ξεκινήσαμε μαζί με τον προπονητή και την διοίκηση του Μέντη.

Είμαστε περήφανοι για τα Φιλανθρωπικά παιχνίδια που παίζουμε και ενισχύουμε με την προσφορά μας τον Ιερό σκοπό που επιτελεί το Περιφερειακό Ιατρείο Κατωμερίου στον τόπο μας το Μεγανήσι.

Ευχαριστούμε πάνω από όλα την Ομάδα για το πολύτιμο χρόνο που αφιερώνουν και μέσα απ’ την καρδιά μας του φίλους του νησιού και όλους τους Μεγανησιώτες που έρχονται, χειροκροτούν την προσπάθεια μας, μας στηρίζουν ειδικά όταν πρόκειται για Φιλανθρωπικό Σκοπό και δίνουμε το επόμενο ραντεβού μας στην Πάτρα.

Πηγή και περισσότερο Φωτογραφικό υλικό : Σύνδεσμος Μεγανησιωτών «Ο ΜΕΝΤΗΣ»