Ο δικός μας Αλέκος Δάγλας στο τιμόνι της Εθνικής Γυναικών

«Ύψιστη τιμή για κάθε προπονητή» Δηλώσεις Αλέκου Δάγλα στο Sport24

Ο Αλέκος Δάγλας είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Εθνικής ομάδας Γυναικών όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Ο πολύπειρος τεχνικός θα αντικαταστήσει τον Κώστα Μίσσα, ο οποίος αποφάσισε να αφοσιωθεί στις Εθνικές ομάδες Νέων Ανδρών και Β’ Ανδρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει ότι την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Γυναικών αναλαμβάνει ο Αλέκος Δάγλας».

ΠηγήΕΟΚ / NovaSports

Δάγλας: «Ύψιστη τιμή για κάθε προπονητή»

Ο Αλέκος Δάγλας μίλησε για την επιλογή του ως προπονητής της Εθνικής Γυναικών και δήλωσε πως θα προσπαθήσει να φανεί αντάξιος των προσδοκιών

«Άπαντες γνωρίζουν ότι είναι ύψιστη τιμή για κάθε προπονητή να εκπροσωπεί τη χώρα του. Τα συναισθήματα που αυτή τη στιγμή με γεμίζουν είναι χαρά και ευτυχία γιατί η Ομοσπονδία και πρόεδρος, κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος, μου ανέθεσαν αυτή την αποστολή», επισήμανε ο Έλληνας προπονητής και συμπλήρωσε:

«Στην καριέρα μου κλήθηκα πολλές φορές να αναλάβω ομάδες με τις οποίες κατάφερα πολλά πράγματα για τα οποία είμαι περήφανος, όμως αυτή η στιγμή είναι η κορυφαία στην καριέρα μου.

Η δουλειά μας δεν θα είναι εύκολη, καθώς αυτή η ομάδα τα τελευταία χρόνια κατάφερε με τις επιτυχίες της να ανεβάσει τον πήχη. Υπό την καθοδήγηση του μεγάλου προπονητή και δάσκαλου μου, Κώστα Μίσσα, μπόρεσε να δείξει στην Ευρώπη -κι όχι μόνο- ότι το ελληνικό μπάσκετ είναι εδώ».

Τέλος, υποσχέθηκε πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό, προκειμένου να πετύχει η ομάδα: «Όλοι όσοι αγαπούν αυτή την ομάδα και γνωρίζω ότι είναι πολλοί, να είναι σίγουροι ότι θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου μαζί με τα κορίτσια να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών που έχουν όλοι οι Έλληνες και η Ομοσπονδία». 

Πηγή: Sport24

Το MeganisiTimes εύχεται στο Αλέκο, καθώς ανώτερα δε γίνεται, Καλή Επιτυχία στα νέα του καθήκοντα !