Έδωσε παράσταση ο Βασίλης Κανέλλος στο «Η επίσκεψη της γηραιάς κυρίας»

Ο Βασίλης Κανέλλος συμμετείχε στη θεατρική παράσταση “Η επίσκεψη της γυραιάς κυρίας” του Φρίντριχ Ντίρενματ που ανέβηκε  από το Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων Δήμου Βριλησσίων για τρεις μέρες στο θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο Βασίλης Κανέλλος πέραν της σταδιοδρομίας του, η ηθοποιία πάντα ήταν το μεράκι του, με μεγάλο ταλέντο, αφοσίωση και σπουδές σε αυτό , έχει να υποδείξει φοβερές ερμηνείες σε αξιέπαινα έργα στο ιστορικό του εντός αλλά και εκτός του Μεγανησίου.  Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει στο Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων του Δήμου Βριλησσίων. Τον παρακολουθήσαμε την περσινή χρονιά στο “Ο Υπάλληλος” του Μ. Χουρμουζή σε διπλό ρόλο, αυτών του Στεφανάκη και του Σωτήρη ενώ φέτος βρίσκόταν στο πρωταγωνιστικό ρόλο, αυτόν του Άλφρεντ Ιλλ.

Πρόκειται για ένα  έργο που επαναφέρει στο προσκήνιο σημαντικά θεατρικά δομικά στοιχεία, αλλά και προβάλλει με σαφή τρόπο διαχρονικά μηνύματα που αφορούν σε ότι ζούμε σήμερα, θίγοντας θέματα που αφορούν στην κοινή ζωή, στην υποκρισία, στην ενοχική συλλογική συνείδηση, την αδυναμία των ανθρώπων, στον πόθο για ευημερία και στις θυσίες και εκπτώσεις της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που απαιτούνται για την επίτευξή της.
Με στοιχεία γκροτέσκας κωμωδίας, αλλά και με ανάλογα τραγικά στοιχεία, το έργο, καθώς  ο πολυπληθής  θίασος, μετά από πολύμηνη προετοιμασία, καταφέρνουν να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του θεατή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.
 
Διασκευή- Σκηνοθεσία: Τόνια Σταυροπούλου,
Σκηνικά: Δέσποινα Αποστολοπούλου
Στίχοι τραγουδιών: Αντώνης Παπαϊωάννου
Μουσική: Νίκος Βασιάδης
Κινησιολογία: Δημήτρης Ράικος
Μουσικοί: Νίκος Βασιάδης, Γιάννης Καρτερός, Γρηγόρης Βασιλόπουλος, Στάθης  
                  Κωνσταντακόπουλος
Έπαιξαν οι ηθοποιοί: Βασίλης Κανέλλος, Γιάννης Μπάϊλας, Ιωάννα Ατσαλή, Λήδα Ντάκου, Κατερίνα Σταθάτου, Αμαλία Μουστάκα, Κατερίνα Χαραυγή, Κέλλυ Παιδονόμου, Βέρα Βαλαβάνη, Μαργαρίτα Ανδριανού, Αφροδίτη Τσουκλείδου, Αννα Αλεξανδράκη, Νίκος Σιδεράκης, Πηνελόπη Πουλή, Γιάννα Καλιμερατζή, Βάσω Τσιματσίδου, Εύα Μικράκη, Θωμάς Τζώρτζης, Προκόπης Σαγκριώτης, Γιώργος Ζήλλης  και ο Θανάσης Χανής.

Φωτόγραφίες και Βίντεο: Κανέλλος Κώστας
Περισσότερα στην ιστσελίδα του Συνδέσμου Μεγανησιωτών «Ο ΜΕΝΤΗΣ»