Μαραντοχώρι – ΠΑΣ Μεγανησίου 2 – 0

Βίντεο

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ 

Την πρώτη ήταν στον δεύτερο γύρο με 2-0 γνώρισε χθες η ομάδα του νησιού μας, σε ένα παιχνίδι που
το τελικό αποτέλεσμα  δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.Οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο με το ΜΑΡΑΝΤΟΧΩΡΙ να εκμεταλλεύεται τις φάσεις που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο και να πετυχαίνει δύο γκολ .
Ο ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ έδειξε από την αρχή του αγώνα ότι δεν πήγε για εκδρομή στο ΜΑΡΑΝΤΟΧΩΡΙ αλλά να κερδίσει τους τρις πολύτιμους βαθμούς και να ανέβει ακόμα ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα .Τα πρώτα δέκα λεπτά ήταν αναγνωριστικά  για τις δυο ομάδες χωρίς καμία καλή στιγμή. Από εκεί και μετά έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου το ΜΕΓΑΝΗΣΙ δημιούργησε  πέντε   ευκαιρίες με την ποιο κλασική στο 27ο λεπτό από τον Μιχάλη Κοντογιώργη που δεν κατάφερε να πιάσει καλά την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή και να χριστεί σκόρερ  .Το ημίχρονο βρήκε τις δυο ομάδες στο 0-0 με τους γηπεδούχος να μην έχουν ούτε μια τελική προσπάθεια .
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια καλή στιγμή για το ΜΕΓΑΝΗΣΙ  στο 49ο αλλα η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με το πρώτο ημίχρονο.
Το ΜΑΡΑΝΤΟΧΩΡΙ  τα επόμενα δέκα λεπτά στο 54 και στο 58  με δυο καλές στιγμές κατάφερε για πρώτη φορά στον αγώνα να γίνει  απειλητικό για την εστία του Στέφανου Αχμέτη που μπλόκαρε σταθερά και τις δυο φορές .
Κάτι που δεν έγινε στο 62ο λεπτό .Σε μία φάση μέσα στην περιοχή ο επιθετικός του ΜΑΡΑΝΤΟΧΩΡΙΟΥ ξέφυγε από τον αμυντικό που τον μάρκαρε και με σουτ έκανε το 1-0 .
Στο 67ο λεπτό το ΜΕΓΑΝΗΣΙ έκανε την πρώτη του αλλαγή , στον αγώνα πέρασε ο επιθετικός Σπύρος Στραγαλινός (που λόγο ενός  τραυματισμού  δεν είχε καταφέρει να προπονηθεί κανονικά την τελευταία εβδομάδα ) παίρνοντας την θέση του αμυντικού Μπάμπη Φερεντίνου .
Μετά και την αλλαγή ο ΠΑΣ προσπάθησε να ανέβει ψηλά και  κυνηγήσει την ισοφάριση αλλά η αμυντική γραμμή της αντίπαλης ομάδας δεν επέτρεψε να γίνει αυτό .
Στο 76ο λεπτό έγινε η δεύτερη αλλαγή για τον ΠΑΣ μπαίνοντας στον αγώνα ο μεσοεπιθετικός Αντώνης Δάγλας   στην θέση του αμυντικού Παναγιώτη Πολίτη θέλοντας τα 14 εναπομείναντα λεπτά να δώσει ότι μπορεί  να  καταφέρει να πετύχει το γκολ που θα του έδινε τον βαθμό της ισοπαλίας .
Στο 78ο λεπτό από μια χαμένη μπροστινή μπαλιά ο Αντωνης Δάγλας κατάφερε να κερδίσει ένα κόρνερ που εκτέλεσε ο Πολίτης Σπύρος , εκεί χάθηκε η τελευταία καλή στιγμή για τον ΠΑΣ.
Στο 82ο λεπτό από μια φάση που δεν θα μάθουμε ποτέ αν ο επιθετικός του ΜΑΡΑΝΤΟΧΩΡΙΟΥ ήταν σε θέση οφσάιντ (μάλλον ήταν ) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα 2-0.
Να πούμε  ότι ο ΠΑΣ έπαιξε με δύο παίχτες που προερχόταν από τραυματισμό (Στραγαλινό Σπύρο  -Πολίτη  Α Γιάννη  ) και χωρίς τον επιθετικό Νίκο Ζαβιτσάνο σκόρερ στον αγώνα με τα παλιάμπελα την προηγούμενη αγωνιστική .
Οι έντεκα που ξεκίνησαν τον αγώνα για τον ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ είναι Στέφανος Αχμέτης -Πολίτης Γιάννης -Φερεντίνος Μπάμπης-Πολίτης Παναγιώτης-Δάγλας Βασίλης -Κωνσταντίνου Γιώργος-Πολίτης Σπύρος-Σολδάτος Μάκης-Κονιδάρης Βασίλης -Κοντογιώργης Μιχάλης-Σολδάτος Γεράσιμος .
Αλλαγές Στραγαλινός Σπύρος -Δάγλας Αντώνης 
Διαιτητής Μαλιζόγλου Δημήτρης  
Επόπτες Τζίμας Χρήστος-Τζίμας Αλέξης 
ρεπορτάζ Στάθης Πολίτης Γάντζος 
Ο ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ ευχαριστεί θερμά τον ιδιοκτήτη του F/B KAΠΤΑΙΝ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ κύριο Κατωπόδη Αγγελο για την δωρεάν μετακίνηση της αποστολής της ομάδας μας και τον Ι.Χ

Ρεπορταζ & Βίντεο: Στάθης Πολίτης (Γάντζος)