Ο Σύνδεσμος Μεγανησιωτών “Ο ΜΕΝΤΗΣ” για τον ΠΑΣ Μεγανησίου

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, θεωρεί ότι ο αθλητισμός είναι ένα απαραίτητο κοινωνικό αγαθό ιδιαίτερα στη σημερινή δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Η ενασχόληση με τον αθλητισμό είτε σε ατομικό είτε σε ομαδικό επίπεδο δραστηριοποιεί το άτομο σωματικά, πνευματικά και συναισθηματικά, το ωθεί να προσπαθεί να πετύχει συγκεκριμένους στόχους, να μάθει τις ικανότητές του, να συνεργαστεί με τους άλλους, να αναπτύξει ομαδικό πνεύμα και να γίνει πιο υπεύθυνο. Ο αθλητισμός είναι ένα μέσο για να χτίσει κάποιος την προσωπικότητά του.

Εξίσου σημαντικό, είναι και το γεγονός πως η ενασχόληση του νέου ανθρώπου  με ένα άθλημα, αποτελεί μια εναλλακτική διαδρομή απέναντι σε κάθε μορφής επικίνδυνα μονοπάτια που θέτουν σε κίνδυνο τον ψυχικό του κόσμο, ακόμα και την ίδια την ζωή του.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Μέντης είναι απόλυτα θετικός στην ύπαρξη και λειτουργία του ΠΑΣ Μεγανησίου που στελεχώνεται από συντοπίτες μας αθλητές και παράγοντες και ενώνει γύρω του όλες τις υγιείς δυνάμεις και τον κόσμο του νησιού μας.

Ιδιαίτερα δε, μας ικανοποιεί και ευχαριστεί η ύπαρξη ακαδημίας της ομάδας, τα παιδιά της οποίας θα γίνουν τα αυριανά «αστέρια» και της ομάδας αλλά ταυτόχρονα και της μεγανησιώτικης κοινωνίας.

Έτσι, θεωρούμε αυτονόητο το να σταθούμε αρωγοί αυτής της προσπάθειας, να βοηθήσουμε σε ότι μας ζητηθεί και μπορούμε,  και μαζί με όλους τους Μεγανησιώτες να διεκδικήσουμε από τους αρμόδιους φορείς τη δημιουργία σωστών αθλητικών εγκαταστάσεων, την προμήθεια απαραίτητης υλικοτεχνικής υποδομής και τα απαραίτητα κονδύλια για τις μετακινήσεις της ομάδας και την εύρυθμη συμμετοχή της στο τοπικό πρωτάθλημα.

Τέλος, αφού εκφράσουμε τις ευχές μας για την καλύτερη δυνατή παρουσία της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα, θα θέλαμε το Δ.Σ. του ΠΑΣ Μεγανησίου να επικοινωνεί μαζί μας και να μας ενημερώνει για οτιδήποτε κρίνει σκόπιμο και αναγκαίο.

Υ.Γ. Ο Σύνδεσμος έχει στην κατοχή του, μπλοκάκια για τη λαχειοφόρο αγορά του ΠΑΣ Μεγανησίου, στηρίζοντας έτσι την προσπάθεια για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας. Ο Μέντης το έπραξε δίνοντας λαχνούς σε περασμένη εκδήλωση του και θα υπάρχουν και στη Κοπή Πίτας του Συνδέσμου που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Φεβρουαρίου 2013.

Όποιος επιθυμεί να συμβάλλει, μπορεί να επικοινωνήσει με τους :

Κατωπόδη Χάρη 6976704359 & Κανέλλο Κώστα 6977439413

Πηγή:  Σύνδεσμος Μεγανησιωτών «Ο ΜΕΝΤΗΣ»