Μήνυμα ΑΟ Καλαμιτσίου για την αγωνιστική περίοδο που τελείωσε

ΑΟ Καλαμιτσίου: Η μοναδική αήττητη ομάδα στην Α΄ ΕΠΣ Π-Λ και δεύτερη θέση

Το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας τελείωσε και η ομάδα μας κατέκτησε την καλύτερη θέση στην ιστορία της, την δεύτερη μόλις 1 βαθμό πίσω από τον πρώτο Άγιο Θωμά (Πας Πρέβεζα).

Η διοίκηση του ΑΟ Καλαμιτσίου συγχαίρει όλους τους αθλητές μας και το προπονητικό team για την όμορφη χρονιά που μας χάρισαν! ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ είναι το συναίσθημα που ξεχειλίζει απ’ όλους μας για τα παιδιά μας!

Έδωσαν έναν τίμιο αγώνα, στα ίσα, κόντρα σε όλους και “όλα”!

Η μοναδική αήττητη ομάδα!

Η αγωνιστικότητα, το πάθος τους ακόμα και στις προπονήσεις (σε κάθε προπόνηση από 25 εως 35 άτομα) και η επιτυχία τους αυτή μας υποχρεώνουν να δουλέψουμε ακόμα πιο πολύ, για να μπορέσουμε κι εμείς απ’ την πλευρά μας να τους παρέχουμε τα καλύτερα εφόδια για μια ακόμα όμορφη ποδοσφαιρική χρονιά!

Βέβαια οι αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν τελειώνουν ακόμα.

Το ανδρικό τμήμα θα δώσει μια σειρά από φιλικά παιχνίδια και θα συνεχίσει τις προπονήσεις έως τις αρχές Ιουνίου.

Το εφηβικό μας τμήμα τελείωσε πρώτο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας κάτω των 17 και συμμετέχει στα play off μαζί με τους Κ Δαβουρλής – Παναχαϊκή, Ελπίδες Ιωαννίνων και Πας Γιάννενα για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Στην πρώτη αγωνιστική κέρδισε εντός έδρας τον Πας Γιάννενα 3-1.

Και το παιδικό μας τμήμα βρίσκεται στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και διεκδικεί μια θέση στα τελικά!

Τέλος θα πρέπει να συγχαρούμε τον Άγιο Θωμά (Πας Πρέβεζα) για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στα μπαράζ.

Η διοίκηση
Α.Ο.ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ