Ποδηλατικοί αγώνες Μεγανησίου!

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί για δέκατη συνεχή χρονιά οι ποδηλατικοί αγώνες Μεγανησίου, με ικανοποιητική συμμετοχή από μικρούς και μεγάλους που έβαλαν και φέτος τα δυνατά τους και έκοψαν το νήμα του τερματισμού , κατακτώντας τα αντίστοιχα μετάλλια.

Αγωνίστηκαν όλες οι κατηγορίες με εκείνη των νηπίων να κλέβει την παράσταση, κι εκείνη των βετεράνων ενηλίκων ανδρών να αγωνίζεται και φέτος για την τιμή των όπλων. Τα μετάλλια σάρωσε το Δαγλέϊκο – Αυγερινέϊκο αφού έστεψε πρωταθλητές όλα τα μέλη του στην κατηγορία των προ-νηπίων.

Μετά τον διαγωνισμό ακολούθησε απονομή τίτλων, η καθιερωμένη κλήρωση των ποδηλάτων και μπουφές, προσφορά του Πολιτιστικού Κέντρου Ταφίων του δήμου Μεγανησίου που είχε και  την ευθύνη της διοργάνωσης  με την συνεργασία   του Γυμνασίου- Λυκείου και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λευκάδος.

Συγχαρητήρια στους αθλητές, στους νικητές και στους φορείς της διοργάνωσης.

Στον αντιπρόεδρο του Πολιτιστικού κο Κονιδάρη Θανάση , στην διευθύντρια του Γυμνασίου-Λυκείου κα Μεταξά Ακριβή  στην κα Πανωραία Μάντζαρη  δασκάλα ,  στην κα Ολγα Θειακού  υπεύθυνη του τμήματος Φυσικής αγωγής της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λευκάδος και  στην Σοφία Αργύρη υπάλληλο του Δήμου και υπεύθυνη της εκδήλωσης δέκα χρόνια τώρα.

Σημαντική και απαραίτητη για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων η παρουσία της τροχαίας, της αστυνομίας των γιατρών και των οδηγών του δήμου που «τρέχουν» κάθε χρόνο εθελοντικά.

Μια μικρή αναφορά και ένα μπράβο  σε αυτούς που είναι στα παρασκήνια και κοπιάζουν για κάποια μικρά αλλά σημαντικά πράγματα  είναι εξίσου πολύτιμα όπως το μετάλλιο για τον νικητή….

Και του χρόνου με περισσότερες συμμετοχές και μεγαλύτερες επιτυχίες.

 

Φωτογραφίες:Νίκος Ζαβιτσάνος.