Πρόγραμμα δωρεάν φιλοξενίας παιδιών στο ΚΔΑΠ Λευκάδας

kdap_2

Ενημέρωση σχετικά με την λήξη της προθεσμίας για την ένταξη στο πρόγραμμα δωρεάν φιλοξενίας παιδιών στο ΚΔΑΠ Λευκάδας Morfosi

Μια ανάσα πριν την ολοκλήρωσή της βρίσκεται η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων από τις εργαζόμενες μητέρες στον ιδιωτικό τομέα και τις άνεργες προκειμένου τα παιδιά τους 5 – 12 ετών να ενταχθούν στο πρόγραμμα για δωρεάν φιλοξενία, όλο το χρόνο, στο νέο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΚΔΑΠ Morfosi στη Λευκάδα.

Η τελευταία προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων είναι στις 14 Αυγούστου 2015.

Εάν προσέλθουν την τελευταία στιγμή πιθανόν να μην προλάβουν είτε να τα συμπληρώσουν είτε να διορθώσουν τα πιθανά λάθη, με αποτέλεσμα να αποκλεισθούν από το πρόγραμμα ενώ δικαιούνται και μπορούν να ενταχθούν τα παιδιά τους σε αυτό.

Πρόκειται για πρόγραμμα, όμοιο με αυτό που αφορά βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς που στηρίζει ουσιαστικά και δυναμικά τις οικογένειες που δοκιμάζονται από τις συνθήκες της οικονομικής κρίσης και υλοποιείται για πρώτη φορά στη Λευκάδα.

Το ΚΔΑΠ Morfosi προσφέρει σε παιδιά από νήπια έως και ΣΤ΄ δημοτικού, τις απογευματινές ώρες τη δυνατότητα συμμετοχής σε τμήματα βοήθειας στη σχολική μελέτη, θεατρολογίας, μουσικοκινητικής αγωγής, εικαστικών, δραστηριοτήτων σε ξένες γλώσσες, ηλεκτρονικών υπολογιστών, κ.ά. .

Επιπλέον εξασφαλίζεται για όλα τα παιδιά δωρεάν δημιουργική απασχόληση τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς και στις διακοπές των Χριστουγέννων και του Πάσχα σε πρωινές ώρες.

Μην χάνετε χρόνο. Ότι χρειαστείτε, για τη σωστή και έγκυρη αίτησή σας, είμαστε στην διάθεσή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μας www.morfosi.edu.gr, επισκεφτείτε το ΚΔΑΠ Morfosi ή τηλεφωνήστε στα τηλέφωνα 2645021503 και 6947397112.
© 2015 Microsoft Όροι Προστασία προσωπικών δεδομένων και cookies Προγραμματιστές Ελληνικά