Γενική Συνέλευση και Εκλογές Πολιτιστικού Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου

Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Επτανησίων Γαλατσίου πραγματοποίηση με απόλυτη επιτυχία  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου της πόλης παρουσία μεγάλου αριθμού Επτανησίων μελών του Συλλόγου την ετήσια τακτική Γενική του Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες του για την ανάδειξη οργάνων διοίκησης για την επόμενη διετία όπως προβλέπεται από τον εσωτερικό του κανονισμό.

Την συζήτηση διεύθυνε με απόλυτη επιτυχία καταλαμβάνοντας την θέση του Προέδρου της Γενικής Συνέλευσης με ομόφωνη απόφαση των παρισταμένων μελών η κ. Χρυσούλα Γεωργούλα με γραμματέα την κ. Μπάστα Αριστέα.

Ο πρόεδρος του απερχομένου διοικητικού Συμβουλίου κ. Γιάννης Ζαβιτσάνος παρουσίασε στους παρισταμένους με απόλυτη σαφήνεια και έντονη συναισθηματική φόρτιση τα πεπραγμένα του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου .Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο ταμίας κ.Γιώργος  Μπάστας αναλύοντας  τα οικονομικά του Επτανησιακού Συλλόγου .Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος και ανταλλαγή απόψεων σε θέματα που αφορούν την πορεία και το μέλλον του Συλλόγου αλλά και θέματα  για την την κοινωνία και τον πολιτισμό. Εκτενή αναφορά υπήρξε και για το φλέγον θέμα ιδιοκτησίας του ΠΑΛΑΙ. Απόλυτα κατηγορηματική η θέση της απερχόμενης  διοίκησης όπως πάντα  ότι το ΠΑΛΑΙ ανήκει  αποκλειστικά στην τοπική κοινωνία. Παρούσα στην συζήτηση όπως όλα τα χρόνια με την ιδιότητα του μέλους του Συλλόγου (Κεφαλλονιά ) η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και παλιά πρωταθλήτρια κ. Ελένη Αυλωνήτου και η οποία επίσης με σαφήνεια επανέλαβε την επι σειρά ετών θέση της για το Ολυμπιακό Αθλητικό κέντρο της περιοχής, να παραμείνει χώρος άθλησης και πολιτισμού.

Στην συνέχεια οι παριστάμενοι εξέλεξαν Εφορευτική επιτροπή με πρόεδρο την κ. Γεωργάτου Ευτυχία που με απόλυτη επιτυχία επέβλεψε τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου.  Ακολούθησε η ετυμηγορία των παρισταμένων Επτανησίων για την ανάδειξη  του νέου διοικητικού Συμβουλίου και της ελεγκτικής επιτροπής. Οι επτά πρώτοι συνεδρίασαν μία ημέρα αργότερα και με ομόφωνη απόφαση συγκροτήθηκαν σε σώμα ως ακολούθως:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ζαβιτσάνος Ιωάννης

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ    Κορφιάτης Διονύσιος

ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ   Κονδύλης Αυγουστίνος

ΤΑΜΙΑΣ   Γαστεράτου Αικατερίνη

ΕΦΟΡΟΣ   Θειακός Σπύρος

ΑΝΑΠΛ.ΤΑΜΙΑΣ  Μπάστας Γεώργιος

ΑΝΑΠΛ.ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  Γραικούση Γεωργία

 

PB150013

PB150009

IMG_0697

Πηγή: Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι