Στον αέρα η ιστοσελίδα του Συλλόγου Επαγγελματιών Μεγανησίου

Με μεγάλη μας χαρά σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Επαγγελματικού και Εμπορικού  Συλλόγου Μεγανησίου!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η κατασκευή της ιστοσελίδας του Συλλόγου μας την οποία μπορείτε να δείτε εδώ: www.meganisitravel.gr .

Ο Σύλλογος μας φιλοδοξεί η νέα ιστοσελίδα μας να συνδράμει στην προώθηση των σκοπών του Συλλόγου μας, στην άμεση ενημέρωση των μελών και φυσικά στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος του νησιού μας.

Τα μέλη μας αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος μπορούν να βρουν αναλυτικές πληροφορίες για τον Σύλλογο μας όπως τους σκοπούς, τα μέλη του ΔΣ και την λίστα μελών του Συλλόγου καθώς και να διαβάσουν όλες τις ανακοινώσεις και τα τελευταία νέα του φορέα μας.

Επίσης τα μέλη του Συλλόγου μας, μπορούν να προωθήσουν τις επιχειρήσεις τους μέσα από τον επαγγελματικό κατάλογο της ιστοσελίδας, με αναλυτική καταχώρηση.

Για τους επισκέπτες του νησιού μας η ιστοσελίδα μας θα αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο αφού εδώ μπορούν να βρουν πληροφορίες για το Μεγανήσι όπως κατάλογο με τα τουριστικά καταλύματα, τα καταστήματα εστίασης αλλά και τις εμπορικές επιχειρήσεις. Επίσης μπορούν να βρουν χρήσιμα τηλέφωνα και ιστοσελίδες σχετικές με το Μεγανήσι.

Επίσης, μέσω της ιστοσελίδας μας, μπορεί οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος να επικοινωνήσει με τον Σύλλογο μας, γρήγορα και εύκολα.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η ανάπτυξη της δεν σταματάει εδώ και σύντομα θα συμπεριληφθούν και άλλες χρήσιμες δυνατότητες.