Το Vezene ανοίγει ξανά όλες τις Κυριακές του Δεκεμβρίου για μεσημεριανό Sunday Roast

Με έμπνευση από την σειρά του David Chang «Ungly Delicious», ο Άρης Βεζενές επιστρέφει με τα κυριακάτικα μεσημεριανό-απογευματινά φαγοπότια του στο εστιατόριο της οδού Βρασίδα.

Έχουν γίνει παράδοση τα γιορτινά κυριακάτικα τραπέζια στου Vezene κάθε Δεκέμβριο. Φέτος μάλιστα που είναι και η τέταρτη χρονιά τους, το εστιατόριο θα ανοίξει και τις τέσσερις Κυριακές του Δεκεμβρίου από τη 13:00 το μεσημέρι μέχρι και τις 18:00 το απόγευμα, για μια ακόμα πιο ισχυρή δόση εξτραβαγκάντσας και κρεατολαγνικής κρεπάλης σε προ-χριστουγεννιάτικο τερέν. Πρόκειται για ένα πληθωρικό όπως πάντα μενού, κομμένο και ραμμένο για αυτούς που θέλουν να ντύσουν τις Κυριακές τους με θαλπωρή, αγάπη και όσα συναισθήματα συνεπάγεται το φαγητό που μας χαλαρώνει με την ατόφια νοστιμιά του.

Με σημείο εκκίνησης αυτή την αφετηρία της μαγειρικής απλότητας, ο Άρης Βεζενές εμπνέεται από τη σειρά του David Chang «Ungly Delicious» και με κεντρικό θέμα το ψητό της Κυριακής, ρίχνει στο τραπέζι από ολόκληρο prime rib roast, μέχρι τηγανητό μπούτι χήνας, αρνάκι στο φούρνο με πατάτες, τραγανό κοτόπουλο με φουά γκρα μέχρι και πίτες με αυγά και χαμόν από Wagyu. Για φινάλε , τώρα, θα μεταμορφώσει το περίφημο Ari’s Deal Closer σε μια σπουδαία και γιγάντια tart tatin. Τη δοκίμασα πέρυσι σε αυτή την εκδοχή και ήταν φοβερά νόστιμη. Όσο για το κρασί, σε αυτές τις θεματικές Κυριακές θα πρωταγωνιστούν τα natural wines από avant garde οινοποιεία, ενώ και οι μουσικές θα παίξουν τον ρόλο τους στο ντίμερ της διάθεσης.

Υ. Γ. : Σημειώστε ότι το Vezene θα λειτουργήσει παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς με ειδικά μενού δείπνου για την κάθε περίσταση.

Κυριακή 1 μ.μ. – 6 μ.μ.

Κρατήσεις: ‪2107232002, reservations@vezene.gr

Πηγή: FNL-Guide.com