Συνεχίζεται η εκκρεμότητα για την θέση του βουλευτή Λευκάδας

Σύμφωνα με πληροφορίες από κύκλους της ΝΔ Λευκάδας το θέμα της κατάληψης της θέσης του βουλευτή ανατρέπεται και θέλει τελικά πρώτον σε σταυρούς τον Ξ. Βεργίνη (με 2 ψήφους διαφορά). Δελτία τύπου εξέδωσαν οι δύο γαλάζιοι υποψήφιοι:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – 19-5-2012

Σ’ αυτές τις ώρες της υπέρτατης μάχης για την πατρίδα, δεν έχει καμιά σημασία αν ο Σολδάτος βγήκε πρώτος ή δεύτερος.

Σημασία έχει να δώσει, με τον φίλο του και συμμαχητή του Ξενοφώντα Βεργίνη και τα υπόλοιπα στελέχη στη Νέα Δημοκρατία εκ νέου τον αγώνα και να ενισχύσει την προσπάθεια που γίνεται σε ολόκληρη την Ελλάδα, εν όψει των νέων εκλογών.

Είναι αυτονόητο σε όλες τις Λευκαδίτισσες και όλους τους Λευκαδίτες ότι με βάση τις αρχές μου και τον αξιακό μου κώδικα, αν υπάρξει προσφυγή στο εκλογοδικείο θα σεβαστώ απολύτως το αποτέλεσμα και θα πράξω το πρέπον, στην περίπτωση που έχω εκλεγεί εκ νέου βουλευτής.

Οι πολίτες της Λευκάδας γνωρίζουν, ότι ο Θοδωρής Σολδάτος δεν είχε ποτέ την καρέκλα ως προϋπόθεση για να συμμετέχει στα κοινά. Ήταν πάντα και θα συνεχίσει να είναι παρών σε όποια θέση ευθύνης τον κατατάξουν οι συμπολίτες του.

Θοδωρής Σολδάτος

Ανακοινώνεται ότι το Σάββατο 19 Μαΐου 2012 και ώρα 12 π.μ. στο ξενοδοχείο IONION STAR ο κ. Ξενοφώντας Βεργίνης θα δώσει συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ με θέμα «Οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις».

Από το Πολιτικό Γραφείο
κ. Ξενοφώντα Βεργίνη

(Πηγή: www.kolivas.de)

Ο πρώην βουλευτής στην συνέντευξη τύπου είπε μεταξύ άλλων:

Δεν στρέφομαι προσωπικά εναντίον κανενός.”, είπε ο Ξενοφών Βεργίνης στη σημερινή συνέντευξη τύπου που έδωσε προκειμένου να αναλύσει το εκλογικό αποτέλεσμα. Ο κ. Βεργίνης άφησε αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο, κατά την άποψή του, διεξήχθησαν οι εκλογές στην Λευκάδα. “Σε πολλά ψηφοδέλτια υπήρχαν παρατυπίες, όπως η απουσία των μονογραφών δίπλα στο σταυρό προτίμησης, κάποια άλλα ήταν σκισμένα κλπ. Ο κ. Βεργίνης ενημέρωσε ότι για όλα αυτά έχει κάνει προσφυγή στο εκλογοδικείο. Σε ερώτηση για το αν θα συμμετέχει στην λίστα στις νέες εκλογές ο κ. Βεργίνης είπε ότι “είναι νωρίς ακόμη για να απαντήσω”.

(Πηγή: www.lefkadapress.gr)