Έφυγε ο Σπύρος Ρεκατσίνας…

Απεβίωσε σε ηλικία 62 ετών ο συντοπίτης μας Σπύρος Ι. Ρεκατσίνας.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τρίτη 29 Μαΐου 2012 και ώρα 3.00 μ.μ. στο Ναό της Μητρόπολης Λευκάδας, όπου και θα ψαλεί η εξώδιος ακολουθία.

Ο κ. Ρεκατσίνας γεννήθηκε στην Καρυά Λευκάδας το 1950. Τελείωσε τη Φυσικομαθηματική Σχολή του Α.Π.Θ. Διορίστηκε ως καθηγητής ΠΕ4 στην Β/θμια Εκπαίδευση, όπου τα τελευταία 22 χρόνια υπηρέτησε στη Λευκάδα και ειδικά στο Γενικό Λύκειο Νυδριού ως Διευθυντής.

Εκτός από τα χρόνια σπουδών στο Πανεπιστήμιο, έχει τελειώσει και την Ανωτάτη Σχολή Επιμόρφωσης του ΥΠΕΠΘ (ΣΕΛΜΕ). Επί σειρά ετών ασχολήθηκε συνδικαλιστικά με την τοπική ΕΛΜΕ ως μέλος – Γραμματέας – Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος.

Την περίοδο 1999-2002 είχε εκλεγεί Νομαρχιακός Σύμβουλος και είχε διατελέσει μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής της Ν.Α Λευκάδας. Το 2007 επανεκλέχθηκε Νομαρχιακός Σύμβουλος, διετέλεσε μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής και πρόεδρος της ΝΕΠ, ενώ εκτέλεσε και καθήκοντα Αντινομάρχη Λευκάδας.

Στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές είχε εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος Λευκάδας στην εκλογική περιφέρεια ΔΕ Καρυάς με τον πλειοψηφήσαντα συνδυασμό «Συμμαχία των Πολιτών» του νυν Δημάρχου κ. Κώστα Αραβανή.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

(Πηγή: www.kolivas.de)