«Δεν θέλω το Σκορπιό σου», δηλώνει η κόρη του Ρώσου μεγιστάνα

Τρομερά οργισμένη με τον πατέρα της εμφανίζεται τις τελευταίες ημέρες  η 24χρονη Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα.Η νεαρή Ρωσίδα έχει κλειστεί στο 6.744 τετραγωνικών διαμέρισμα της στη Νέα Υόρκη και αρνείται να μιλήσει σε άνθρωπο.

Αιτία της οργής της αποτελεί το γεγονός πως ο πατέρας της, μεγιστάνας Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, της έκανε δώρο για τα γενέθλια της το νησί του Σκορπιού. Συγκεκριμένα, ο Ρώσος βιομήχανος αγόρασε το ιστορικό νησί του Αριστοτέλη Ωνάση έναντι 110 εκατομμυρίων ευρώ και το παραχώρησε στην κόρη του προκειμένου αυτή να το χρησιμοποιεί για σκοπούς αναψυχής. Η κίνηση αυτή έκανε έξαλλη την μικρή Εκατερίνα, η οποία είχε ζητήσει από τον πατέρα της ένα εισιτήριο για τη sold out συναυλία του Justin Bieber στη Νέα Υόρκη με αποτέλεσμα ο Σκορπιός να της προκαλέσει έντονη απογόητευση.

«Είναι ο χειρότερος μπαμπάς του κόσμου. Τον μισώ τον μισώ τον μισώ. Το μόνο που ήθελα ήταν ένα εισιτήριο για να δω  από κοντά τον Justin και αυτός πήγε και μου αγόρασε ένα νησί στη μέση του πουθενά. Απ” ότι έμαθα δεν έχει καν club για να χορέψουμε με τις φίλες μου. Τί περιμένει, να χορεύουμε Justin μαζί με τους Έλληνες ψαράδες; Μου θύμισε τότε που ήθελα απλά ένα υπογεγραμμένο cd της Britney Spears και μου αγόρασε μια βίλα στην Ίμπιζα. Υποφέρω, θα πάρω τη Ferrari που μου είχε πάρει δώρο πρόπερσι και θα φύγω για πάντα» μας εξομολογείται η Εκατερίνα ενώ πετάει οργισμένη ράβδους χρυσού στο πάτωμα του διαμερίσματος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Κουλουριού» ο Ρώσος μεγιστάνας εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματισμένος με τη συμπεριφορά της κόρης του και σκοπεύει να της αγοράσει τη Μάλτα προκειμένου να την εξευμενίσει, αφού η πρόταση του να αγοράσει τα δικαιώματα του Justin Bieber έπεσε στο κενό. Όσο για την τύχη του Σκορπιού τέλος, εξετάζεται το ενδεχόμενο να χρησιμοποιείται στο εξής ως μόνιμος χώρος εκδηλώσεων της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΗΓΉ : www. tokoulouri.gr

ΥΓ. Τα άρθρο δεν αναφέρεται σε αληθινά γεγονότα γιατί η συγκεκριμένη ιστοσελίδα έχει μόνο αναληθή και αστεία άρθρα.