Ο Αλέκος Δάγλας κοουτσάρει την Κυριακή live στην Κρατική Τηλεόραση

PA4GEACAD7GBTLCATQAN35CAR6BETXCATHR9VICAZZRTRECAE2CST6CA94YJPDCAXCYBUBCAY3NFZICA6NOBX6CA0IXHWSCANBL9Y9CAQY5R5TCA15BJLCCAAOFN2LCAD3GKQDCAG9DG3LCAZKMUKO

Την Κυριακή 22 Δεκέμβρη ο Πρωτέας Βούλας του κόουτς Αλέκου Δάγλα, θα αντιμετωπίσει τον ισχυρό Παναθηναϊκό σε αγώνα νοκ-άουτ για την πρόκριση στο final-4 του Κυπέλλου Μπάσκετ Γυναικών. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή 12.00 από το κρατικό κανάλι, οπότε πάρτε τους καφέδες σας, τις μπίρες σας, τα πατατάκια σας κτλ, γιατί το ματς θα είναι γκραν- γκινιόλ και δεν βγαίνει ξεροσφύρι! Ακόμα καλύτερα, όσοι βρίσκεστε στην Αθήνα μπορείτε να πάτε στο γήπεδο να ενισχύσετε τον κόουτς και τα κορίτσια του.

Να σημειωθεί εδώ ότι η ομάδα του Αλέκου, μολονότι νεοφώτιστη στην Α’ Εθνική είναι μια από τις ισχυρότερες του Πρωταθλήματος και μάλιστα έχει ήδη κερδίσει μια φορά τον Παναθηναϊκό για φέτος! Στην βαθμολογία του Πρωταθλήματος προηγούνται Παναθηναϊκός και Ελληνικό με μία ήττα, ενώ ακολουθεί 3ος ο Πρωτέας με δύο ήττες, άρα θα διεκδικήσει και τον τίτλο του Πρωταθλητή.

Και κάτι ακόμα, που μας κάνει να επιθυμούμε διακαώς την νίκη του Πρωτέα: το φετινό final-4 του Κυπέλλου θα γίνει στην Λευκάδα!

Καλή επιτυχία κόουτς! Εύχομαι σήμερα να βλέπετε το καλάθι σαν βαρέλι!