O Σύλλογος Γονέων για την αίθουσα γυμναστικής

IMG_4881

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αλλη μια πραξη του Συλλογου Γονεων & Κηδεμονων
στο κλεισιμο της σχολικης χρονιας.

Επιτελους καταφεραμε να βελτιωσουμε την αιθουσα γυμναστικης του δημοτικου σχολειου στο Κατωμερι ωστε να εξυπηρετει καλυτερα το σκοπο για τον οποιο εγινε, με λιγα χρηματα και εξυπνες λυσεις.
Αρχικα εγινε γενικος καθαρισμος του χωρου, επιδιορφωση του δαπεδου (χαλασμενα πλακακια) και μεταφορα των παλιων αντικειμενων στην αποθηκη του Δημαρχειου. Τοποθετηθηκε ειδικο πατωμα για γυμναστικη καλης ποιοτητας καταλληλο για διαφορα αθληματα, δινοντας ετσι τη δυνατοτητα χρησης της αιθουσας απο τα παιδια και εκτος σχολικου ωραριου.
Επιπλεον τοποθετηθηκαν δυο παγκακια τα οποια καταφεραμε να εχουμε χαρη στη βοηθεια του Παναγιωτη Ι. Κονιδαρη και προσφορα του δυο κρεμαστρων τοιχου.. Οφειλουμε να ευχαριστησουμε την Τσουνακα Σουλα και την Καββαδα Μαρια που προσφεραν την εργασια τους δωρεαν και τον Δασκαλακη Γιαννη που τοποθετησε τις κρεμαστρες στο χωρο.
Ελπιζουμε στη μελλοντικη βοηθεια του Δημου προκιμενου να προστεθουν και αλλα απαραιτητα στο χωρο οπως α/c , σιτες και καινουρια στορια στα παραθυρα και επενδυση δυο τοιχων με σουηδικο ξυλο. Επισης δεν ξεχναμε και τα παγκακια για το χωρο του Δημοτικου σχολειου.
Ευχομαστε σε ολους τους γονεις, εκπαιδευτικους και μαθητες καλο, δροσερο και δραστηριο καλοκαιρι.

ΤΟ Δ. Σ.

IMG_4877

photo