Δήλωση δημ. παράταξης «Μεγανήσι μαζί στο Μέλλον»

50193_112911555434725_3584_n

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
«ΜΕΓΑΝΗΣΙ – Μαζί στο μέλλον

Μεγανήσι 23/08/2015

ΔΗΛΩΣΗ

  Η αναδίπλωση τελικά του κου Δημάρχου να δηλώσει στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, ότι ποτέ αυτός και η παράταξή του δεν μίλησαν για «κλέφτες» και για «ατασθαλείες» στο Δήμο και παράλληλα να προτείνει την ψήφιση των απολογιστικών στοιχείων και του ισολογισμού του έτους 2011, δείχνει το αδιέξοδο της στρατηγικής που επέλεξαν ορισμένοι κύκλοι, αφού ένα χρόνο μετά τις δημοτικές εκλογές, γυρίζει «μπούμερανγκ» στον Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή.

  Η στρατηγική αυτή, που αποτελεί σημείο τριβής και πηγή εντάσεων μεταξύ των μελών της παράταξης του κου Δάγλα, πέρα από την κοινωνική και ηθική διάσταση του θέματος, έχει αρνητικές συνέπειες γιατί:

1. Απενεργοποιεί διάφορες πρακτικές, με τις οποίες ο Δήμος απαντούσε και έδινε λύσεις σε διάφορα θέματα καθημερινότητας, όπως τα βοθρολύματα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες στα λιμάνια.
2. Απορροφά το σύνολο σχεδόν της ενέργειας του Δημάρχου να «ψάχνει φαντάσματα», αφήνοντας πίσω τα ουσιαστικά θέματα του Μεγανησιού.
3. Μέσα από την παραπληροφόρηση, με την επικουρία συγκεκριμένου γνωστού site, διαιρεί και πολώνει την κοινωνία.
4. Δημιουργεί εντάσεις, αποκλεισμούς στο προσωπικό και μια γενικότερη δυσλειτουργία στο Δήμο.
Είχαμε υπενθυμίσει στον κο Δάγλα ότι οι πολιτικές με ψέματα έχουν «κοντά πόδια». Όσο γρηγορότερα το καταλάβει ο κος Δάγλας, τόσο καλύτερα για το Νησί μας.