«Ευχαριστούμε κε Τσίπρα»- του Λ.Κατωπόδη

TSIPRAS-NIKOLAS

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ κ. ΤΣΙΠΡΑ

  Να λοιπόν που η πρώτη και δεύτερη φορά Αριστερά ένωσε όλο τον Ελληνικό Λαό.
Όταν ήταν στην αντιπολίτευση, ως σφόδρα αντιμνημονιακή, εκμεταλλευόμενη την δικαιολογημένη οργή του κόσμου, για την εκμηδένιση σχεδόν των εισοδημάτων συνταξιούχων και μισθωτών και όχι μόνο, κατάφερε με ψευδείς ρητορικές υποσχέσεις, ακολουθώντας πολιτική ρητορική της δεκαετίας του 50 και του 60, να πείσει τον Ελληνικό λαό να της δώσει την εξουσία, μαζί με το αδελφό κόμμα του Πάνου Καμένου (βλέπε αγκαλιές και φιλιά).
Και μετά από αυτό, αφού έδωσε σκληρή, μα πολύ σκληρή!!! μάχη, με τους εταίρους ή την τρόϊκα ή τους θεσμούς, κατάφερε να πετύχει και να υπογράψει ένα ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ τρισχειρότερο από τα προηγούμενα δύο.
Πρωταγωνιστής βεβαίως ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας. Ο οποίος συνεχίζει την ίδια τακτική της υποσχεσιολογίας και της παραπλάνησης, καθώς και νέες σκληρές «μάχες».
Ξέχασε όλες μα όλες τις προεκλογικές υποσχέσεις των καταργήσεων και υπέγραψε και ψήφισε, ως συγκυβέρνηση πλέον, μαζί με τους προηγούμενους «μνημονιακούς» το σωτήριο μνημόνιο 3, βαφτίζοντάς το «Συμφωνία»!!!
Ετσι λοιπόν όλοι μαζί, ως μνημονιακοί πλέον, βαδίζουμε τον δρόμο της ….ανάπτυξης και της ευημερίας.
Πρέπει γι΄αυτό να ευχαριστήσουμε τους κ.κ. Τσίπρα και Καμένο, που μας ένωσαν και γίναμε όλοι μονημονιακοί αδελφοί και σύντροφοι.
Αυτή την αλλαγή επεδίωξε και μας έφερε η λεγόμενη αριστερά, με την βοήθεια βεβαίως και των μνημονιακών Πασοκικών Υπουργών, οι οποίοι ανακάλυψαν ξαφνικά την προοδευτικότητα στον ΣΥΡΙΖΑ;
Ευχόμαστε Καλή επιτυχία………

ΛΕΥΤΕΡΗΣ Π. ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ

plouto-tsipras-660