Νέο ξεκίνημα προσπαθεί να κάνει ο Σύλλογος Επαγγελματιών- Ανακοίνωση

2

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Συλλόγου Επαγγελματιών Μεγανησίου η οποία είχε αρκετό ενδιαφέρον. Ξεκίνησε από μια προσπάθεια του προέδρου του, Κώστα Αυγερινού, να άρει το τέλμα στο οποίο είχε πέσει ο Σύλλογος, κυρίως λόγω της μη συμμετοχής των μελών του, ακόμα και αυτών του ΔΣ. Στην προσπάθεια αυτή έγινε άνοιγμα-πρόσκληση σε νέα μέλη με στόχο, όπως δήλωσε ο ίδιος, την ανανέωση και εμπλουτισμό του Συλλόγου και την ανάδειξη ενός πιο αποτελεσματικού ΔΣ.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν αρκετοί που εξέφρασαν την επιθυμία να συμμετέχουν σε ένα νέο τέτοιο ξεκίνημα (μολονότι και πάλι, όπως προσέξαμε, απουσίαζαν τα μέλη του ΔΣ Π.Ι.Κονιδάρης, Γ. Σολδάτος, Γ. Γαβρίλης και Η. Πολίτης) και ο Πρόεδρος εξανήγγειλε την δρομολόγηση των διαδικασιών ώστε μετά και από τις νέες εγγραφές να γίνουν εκλογές (κάπου τον Φλεβάρη) για ανάδειξη ενός πιο αντιπροσωπευτικού σώματος.

Παράλληλα συζητήθηκαν και άλλα θέματα για τον ρόλο, την λειτουργία και οργάνωση του Συλλόγου και πώς αυτά θα βελτιωθούν, για τις πρωτοβουλίες που πρέπει να πάρει σε άμεσο και μεσοπρόθεσμο διάστημα κτλ.



Η αίσθησή μας είναι ότι μοιάζει να γίνεται ένα νέο ξεκίνημα, σε σαφώς πιο ορθή βάση αυτή την φορά, κάτι που έφερε και την ανταπόκριση πολλών επαγγελματιών που μέχρι τώρα απείχαν. Οψόμεθα.

Η νέα επαφή των παλιών και νέων μελών έχει οριστεί για την ερχόμενη Κυριακή στο Σπαρτοχώρι, σύμφωνα με νέα ανακοίνωση που μας απέστειλε ο Σύλλογος Επαγγλματιών:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ

Ο Σύλλογος επαγγελματιών και εμπόρων Δήμου Μεγανησίου καλεί άπαντες τους επαγγελματίες του νησιού την ΚΥΡΙΑΚΗ 29 Νοέμβριου και ώρα 17.00 στον χώρο της Αίθουσας Πολιτισμού στο Σπαρτοχωρι σε επαναληπτική συζήτηση με τα παρακάτω θέματα.

-Εγγραφή νέων μελών.
-Προτάσεις και σχεδιασμό δράσεων για τον χειμώνα 2015-2016.
-Προβλήματα επαγγελματιών και αναζήτηση λύσεων μέσα από οργανωμένες δράσεις.
-Αποτίμηση απελθούσης τουριστικής περιόδου.
Ο Προέδρος
Αυγερινός Κωνσταντίνος