Ο Σπύρος Κονιδάρης σε ντοκιμαντέρ του ΡΙΚ για τα Ίμια

  photo (1)
Σημαντικά σημεία της κρίσης των Ιμίων φωτίζει, μιλώντας για πρώτη φορά μπροστά σε κάμερα δημοσιογράφου, ο πρόσφατα αποστρατευθείς πατριώτης μας Αντιναύαρχος Σπύρος Κονιδάρης (Πανούτσος). Ο Σπύρος, θυμίζουμε, υπήρξε Κυβερνήτης τότε της Πυραυλακάτου «ΣΤΑΡΑΚΗΣ», του ίδιου πλοίου με το οποίο κατέπλευσε τον Ιούνιο του 1996 στο Βαθύ.

  Το ντοκιμαντέρ προβλήθηκε για πρώτη φορά από το δορυφορικό Κυπριακό κανάλι ΡΙΚ στις 8/12/2017.
Η παρουσίαση για το ντοκιμαντέρ αναφέρει:
«ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ –  ΙΜΙΑ 1996
ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 1996) ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΩΝ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ «ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ» ΚΑΙ «ΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΛΔΥΚ (ΚΥΠΡΟΣ 1974) ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ», ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΡΕΣΙΤΑΛ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΧΙΜΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ !!!
ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΡΙΚ ΑΙΜΙΛΗ ΜΙΧΑΗΛ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΕΝΩ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΚΟΝΕΣ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΝΟΝΙΟΦΟΡΟ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΣΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ !!!
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΙΜΙΛΗ ΜΙΧΑΗΛ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΑΛΕΞΙΑ ΜΟΥΤΑΦΙΔΟΥ»

Το βίντεο (ο Σπύρος μιλάει σε διάφορες στιγμές):

photo σπυρος