Κάλεσμα ΕΚΛ στην απεργία και το συλλαλητήριο

ergatikokentro1509547831

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ- ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΓΕΝΑΡΗ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ     10 πμ ΣΤΟΝ ΑΗ ΜΗΝΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ                           ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΓΕΝΑΡΗ 7 μμ

 

Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας καλεί σε μαζική, μαχητική, αγωνιστική δράση τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τη νεολαία, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους αγρότες, τους ελευθεροεπαγγελματίες, όλο το λαό. Η κυβέρνηση φέρνει ένα νέο πολυνομοσχέδιο – φωτιά με τεράστιο πλήθος αντιλαϊκών μέτρων. Να πάρουν δυναμική απάντηση!

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ υλοποιεί κατά γράμμα τις παραγγελίες του μεγάλου κεφαλαίου, φέρνοντας νέο γύρο ασφυκτικών μέτρων «δημοσιονομικής προσαρμογής» αλλά και καταστολής των εργατικών-λαϊκών αγώνων, με προμετωπίδα το χτύπημα τους δικαιώματος στην απεργία, την επέκταση των πλειστηριασμών, δουλεύοντας για την προστασία της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων.

Όλοι στους δρόμους του αγώνα. Παίρνουμε μέρος στις αγωνιστικές πρωτοβουλίες του Εργατικού Κέντρου και των σωματείων.

Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας- Βόνιτσας καλεί επίσης συνδικαλιστικές οργανώσεις στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα να στηρίξουν την απεργία των Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων και να αυξηθούν οι αποφάσεις συμμετοχής για την Παρασκευή, 12 Γενάρη, ημέρα που το πολυνομοσχέδιο θα βρίσκεται για συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής. Ενημερώνουμε τους εργαζόμενους σε κάθε χώρο δουλειάς.

Όλοι στην Απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου την Παρασκευή 12 Γενάρη 10 πμ στον Άη Μηνά.

Όλοι στο συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου τη Δευτέρα 15 Γενάρη στις 7 μμ στον Άη Μηνά μέρα ψήφισης του αντιλαϊκού πολυνομοσχεδίου στη Βουλή.

 

8-1-2018

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ