Συγχαρητήρια για επιτυχόντες/επιτυχούσες των Πανελληνίων

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ι. ΚΑΒΒΑΔΑΣ

Βουλευτής Ν. Λευκάδας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λευκάδα 27 Αυγούστου 2019

Συγχαρητήρια Επιστολή του Βουλευτή Ν.Λευκάδας Θανάση Καββαδά στους εισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

«Θέλω να συγχαρώ από καρδιάς όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Νομού Λευκάδας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην ανώτατη εκπαίδευση. Εισέπραξαν τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη ανταμοιβή για τους κόπους και την προσπάθεια ετών και για αυτό πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι, όπως αισθανόμαστε και εμείς.

Για τους επιτυχόντες, η εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση δεν είναι το τέρμα, αλλά η αρχή της μεγάλης διαδρομής της ζωής. Εύχομαι να αφομοιώσουν τον πλούτο της γνώσης που θα τους προσφέρουν οι σπουδές, να τον επενδύσουν και να δρέψουν καρπούς επιτυχίας και ευτυχίας.

Αλλά και όσοι μαθητές και μαθήτριες δεν κατάφεραν να εισαχθούν στη σχολή της προτίμησής τους δεν πρέπει να απογοητεύονται: έχουν μπροστά τους όλο το χρόνο και τις ευκαιρίες για να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, με επιμονή και αισιοδοξία.

Συγχαρητήρια και στους γονείς των μαθητών και μαθητριών, που όλα τα προηγούμενα χρόνια έδωσαν τον δικό τους αγώνα στηρίζοντας ηθικά και οικονομικά, παρά τις δυσκολίες, την προσπάθεια των παιδιών τους, αλλά και στους εκπαιδευτικούς μας, για την ανιδιοτελή και ακούραστη προσφορά και καθοδήγηση.

            Και πάλι συγχαρητήρια στους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες του Νομού Λευκάδας, τους εύχομαι καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία σε όλους τους προσωπικούς και επαγγελματικούς τους στόχους.»

………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου κ Παύλου Δάγλα για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικων Εξετάσεων

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων για την εισαγωγή στη τριτοβάθμια εκπαίδευση, θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του Μεγανησίου που δικαιώνοντας τις προσπάθειες τους, κατάφεραν να εξασφαλίσουν την εισαγωγή τους στις ανώτατες σχολές της επιλογής τους.

Εύχομαι καλή σταδιοδρομία στις σπουδές τους και καλή ακαδημαϊκή πορεία στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Ο Δήμαρχος Μεγανησίου
Δάγλας Παύλος