Παρουσίαση του βιβλίου «Η Φιλική Εταιρία ξαναγεννιέται» στο σπίτι της Μπουμπουλίνας!

Στις Σπέτσες, στο ιστορικό σπίτι της οικογένειας Μπούμπουλη, της Μπουμπουλίνας δηλαδή, που τώρα πια είναι μουσείο του νησιού, πραγματοποιήθηκε χτες βράδυ εκδήλωση/ παρουσίαση του βιβλίου του Μεγανησιώτη  Αριστείδη Δάγλα «Η Φιλική Εταιρία ξαναγεννιέται».

Το κείμενο του συγγραφέα στα ΜΚΔ για την βραδιά:

Η βοτσαλωτή αυλή του μουσείου της Μπουμπουλίνας, εκεί που έμενε και απο κει που οργάνωνε τον αγώνα της για την πατρίδα, γέμισε με κόσμο και αγάπη στην παρουσίαση του βιβλίου μου «Η Φιλική Εταιρεία Ξαναγεννιέται» των εκδόσεων Λιβανη σε εικονογράφηση Πάνου Τσαούση.
Ο πεντασέγγονος της ηρωίδας Παύλος Μπούμπουλης Δεμερτζής, ως άψογος οικοδεσπότης, συντόνισε τη μαγική αυτή βραδιά που γέμισε η μεστή και απολαυστική διήγηση αποσπασμάτων του βιβλίου μας, απο την κ Λαμπρινή Δαγιου και την κ Μαρίνα Δεμου, εκπαιδευτικών του νησιού, με τη μουσική επένδυση της κ Μπερναντετ στο πιάνο και της κ Βλαχου στο τραγούδι.
Η παρουσία της κ Γιώτας Λιβανη και σπουδαίων Σπετσιωτων εκπροσώπων του Δήμου και της πνευματικής ζωης του τόπου, ήταν μέγιστη τιμή για μένα σε μια εκδήλωση στην υλοποίηση της οποίας συνέβαλε τα μέγιστα η καλή φίλη Τίνα Μαντά.
Οι Σπέτσες, άνοιξαν την αγκαλιά τους σε μια υπέροχη βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη!