Μηνύματα για τα παιδιά των Πανελλαδικών Εξετάσεων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λευκάδα, 1 Ιουνίου 2022

 

Μήνυμα Βουλευτή Ν. Λευκάδας Θανάση Καββαδά

στους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

 

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που φέτος συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις Καλή Επιτυχία!

Τη σχολική χρονιά που μας πέρασε, αφοσιωθήκατε στο διάβασμα και την προσπάθειά σας. Αφιερώσατε κόπο, ψυχικές και σωματικές δυνάμεις, θυσιάσατε τον ελεύθερο χρόνο σας, κουραστήκατε. Ακόμα και μόνο για αυτήν την προσπάθεια αξίζουν στον καθένα και την καθεμία από εσάς συγχαρητήρια.

Αύριο, όλη αυτή η προσπάθεια και ο προσωπικός σας αγώνας για την εισαγωγή σας στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας κορυφώνεται.

Να είστε αισιόδοξοι, ψύχραιμοι, να έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό.

Και να θυμάστε ότι σε όλη τη ζωή σας θα υπάρχουν δοκιμασίες, αλλά και αμέτρητες ευκαιρίες για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας – και εύχομαι με όλη μου την ψυχή να τα κατακτήσετε. Να μην εγκαταλείψετε ούτε στιγμή τους στόχους σας. Γιατί οι στόχοι σας και ο δρόμος για την κατάκτησή τους θα σας διαμορφώσουν, θα σας ξεχωρίσουν, θα σας κάνουν μοναδικούς.

Τέλος, θέλω να συγχαρώ τους γονείς και τις οικογένειες που στέκονται στο πλευρό σας και τους εκπαιδευτικούς που σας στήριξαν και σας βοήθησαν να προετοιμαστείτε.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

 

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022

Δελτίο Τύπου

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας, Ανδρέα Κτενά, προς τους υποψηφίους των Πανελλήνιων Εξετάσεων 2022

 

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

Αγαπημένα μας παιδιά,

 

Για τη δοκιμασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων που ξεκινά αύριο, επιστρατεύστε το χαμόγελό σας, την αισιοδοξία σας και τη δίψα σας για ζωή, και η προσπάθειά σας θα ανταμειφθεί.

 

Να θυμάστε, καμία εξέταση ή διαγώνισμα δεν μπορεί να καθορίσει την αξία σας και το τι είστε ικανοί να καταφέρετε στη ζωή που είναι μπροστά σας. Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι ένας δρόμος για να εκπληρώσετε τα όνειρά σας, αλλά δεν είναι ο μοναδικός.

 

Σε αυτή την προσπάθειά σας είμαστε δίπλα σας – οι οικογένειές σας, οι εκπαιδευτικοί σας, όλοι μας – και θα συνεχίσουμε να σας στηρίζουμε και μετά, γιατί η ζωή σας ανήκει και σας οφείλουμε ένα καλύτερο αύριο.

 

Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία σε όλες και όλους!