Ο Aποκριάτικος χορός του Π.Σ. Επτανησίων Γαλατσίου με κέφι Μεγανησιώτικο …

Ένα μοναδικό ξεφάντωμα επιφύλαξαν οι Επτανήσιοι του Γαλατσίου σε όσους βρέθηκαν και αυτή τη χρονιά στο Διπλόχορδο Live !

Ο Σύλλογος Επτανησίων Γαλατσίου πιστός στο ραντεβού του με το «κέφι», τη χαρά και τη διασκέδαση το πολύ καλό φαγητό και το άφθονο εμφιαλωμένο κρασί, πραγματοποίησε και φέτος την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου το μεσημέρι, τον αποκριάτικο χορό του. Άλλωστε κάθε χρόνο, ο Επτανησιακός Σύλλογος αποδεικνύει ότι οι χοροί του, κυρίως λόγω της προσέλευσης του κόσμου, του ανεξάντλητου κεφιού, και της αρκετά υψηλής μουσικής ποιότητας, αποτελούν κάτι το πολύ διαφορετικό στον Δήμο μας.

Χαιρετισμό και καλοσώρισμα απηύθυναν στους παρισταμένους ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ.Γιάννης Ζαβιτσάνο και ο Γενικός Γραμματέας κ. Αυγουστίνος Κονδύλης.

Παρόντες ο πρόην πρόεδρος της Βουλής κ. Απόστολος Κακλαμάνης, οι πρόεδροι και μέλη των Διοικητικών τους Συμβουλίων των διαμερισματικών πολιτιστικών φορέων της περιοχής, Επτανήσιοι και πολλοί φίλοι του Συλλόγου.

Από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλις τίμησαν τον Σύλλογο με την παρουσία τους η κ. Έλενα Ζέρβα, ο κ.Κώστας Δήμου, και ο κ. Γιώργος Καπέλης.

Ένα ανεπανάληπτο γλέντη που ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι, τελείωσε γύρω στις 18.30.

Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εύχεται στους Επτανήσιους και φίλους μας ,χρόνια πολλά καλές απόκριες .

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=fQhPp8Rwp9c’]

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=o3IHqcnUd4E’]

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=saJRc57H-Ok’]

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=403yI_0XjeI’]

Πηγή: Πολιτιστικός Σύλλογος Επτανησίων Γαλατσιου