«Μυθική» πρόταση για τον Σκορπιό !

«Ξαναφούντωσαν» οι φήμες ότι η Αθηνά Ωνάση βρίσκεται πολύ σε συμφωνία, ώστε να πουλήσει τον μικρό ιδιωτικό παράδεισο που κληρονόμησε από τον παππού της Αριστοτέλη Ωνάση, τον Σκορπιό.

Σύμφωνα με είδηση που δημοσίευσε στην προσωπική του ιστοσελίδα ο βιογράφος του Αριστοτέλη Ωνάση, κ. Δημήτρης Λυμπερόπουλος, υπάρχει πρόταση στη χρυσή κληρονόμο να πουλήσει το νησί του παππού της. Συγκεκριμένα, ο κ. Λυμπερόπουλος αναφέρει στην ιστοσελίδα του: «Σε τέτοιες ώρες που η χειμαζόμενη Ελλάδα απαξιώνεται σε παγκόσμια κλίμακα, θα γίνει  πρόταση στην κληρονόμο του Σκορπιού Αθηνά Ωνάση να πουλήσει το νησί του παππού της, στο οποίο μάλιστα βρίσκεται ο τάφος του, δίπλα σε εκείνον του γιού του Αλέξανδρου… Και η είδηση δεν είναι ότι κάποιος δίνει ένα ποσόν  τεράστιο (όσο αξίζουν  ομάδες όπως Ρεάλ,  Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ) αλλά ποιοί κρύβονται πίσω του και ποιά η πρόθεσή τους, σε μια εποχή που η χώρα του διασημότερου Έλληνα του 20ού αιώνα, βυθίζεται ως ελληνικό σούπερ τάνκερ…».

Πριν από περίπου ένα χρόνο, ξένα δημοσιεύματα ήθελαν και πάλι την Αθηνά Ωνάση να διαπραγματεύεται, πότε με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς και πότε με Αμερικανούς επιχειρηματίες, αλλά και με πρίγκιπες από τη Σαουδική Αραβία, την πώληση του Σκορπιού. Η τιμή του, σύμφωνα με μεσίτες του χώρου, μπορεί να αγγίξει ακόμη και τα 500 εκατομμύρια ευρώ.

Τις τελευταίες ημέρες και τη στιγμή που η Ελλάδα βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, ξένα ΜΜΕ κάνουν αναφορά για νησιωτικούς ιδιωτικούς παραδείσους σε Αιγαίο και Ιόνιο, που αναζητούν ιδιοκτήτες σε τιμές ευκαιρίας.

Πηγή: Πρώτο ΘΕΜΑ