Επιτυχή η διοργάνωση του φιλανθρωπικού τουρνουά ποδοσφαίρου

Όλοι μαζί μπορούμε

Με το σύνθημα “Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα!” προσπαθήσαμε να γεμίσουμε το γήπεδο και να δώσουμε ελπίδα διοργανώνοντας το διήμερο «Τουρνουά Ποδοσφαίρου» την Τετάρτη 5 Απριλίου και την Πέμπτη 3 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Πλάτωνας Γληγόρης στη Λευκάδα!!! Νομίζω, τα καταφέραμε… με αγάπη, δύναμη και ανθρωπιά. Τελικά όλοι μαζί μπορέσαμε και προσφέραμε κάτι -ότι μπορούσε ο καθένας- για να βοηθήσουμε δύο νέα παιδιά που χρειάζονται τη βοήθεια και τη στήριξή μας.

 

Η ζήτηση των εισιτηρίων ήταν πραγματικά μεγάλη όπως μεγάλη ήταν και η συμμετοχή για βοήθεια στη διοργάνωση του τουρνουά. Όλοι ήθελαν από ένα εισιτήριο ως ένα ολόκληρο μπλοκ να το μοιράσουν σε φίλους και γνωστούς.

Θέλουμε να πούμε ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους!!!

Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν, στήριξαν την προσπάθεια που κάναμε και μας βοήθησαν. Επίσης ευχαριστούνε και αυτούς που πήραν ένα “χαρτάκι” έστω και αν τελικά δεν μπόρεσαν να έρθουν στο γήπεδο αλλά και αυτούς που έστειλαν τη “βοήθειά” τους από μακριά.

 

Ευχαριστούμε τέλος τις ομάδες που συμμετείχαν: Α.Ο. Καλαμιτσίου, Α.Ο. Καρυάς, Α.Ο. Λευκάτας, Δόξα Βασιλικής, ΠΑΣ Πλαγιάς, ΠΑΣ Σφακιωτών, ΠΕΑΣ Κατούνας, ΤΑΠ Α.Σ. Τηλυκράτης καθώς και τους διαιτητές των αγώνων.

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και σας θέλουμε δίπλας μας!

Όποιος επιθυμεί να προσφέρει τη βοήθειά του μπορεί να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο: 6944 513120 & το email: delimari@hotmail.com.

Οι διοργανωτές του τουρνουά.

Πηγή: Λευκαδίτικα Νέα