Ανακοινώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ

Για εγγραφή νέων μελών

 

Όπως είχαμε προαναγγείλει, οι συνεταιρισμοί Σπαρτοχωρίου και Κατωμερίου, με ανακοινώσεις τους καλούν τους ενδιαφερόμενους να εγγραφούν σε νέα μέλη, μέχρι τέλος Φλεβάρη. Παράλληλα εκφράζουν την βούλησή τους να γίνει εκκαθάριση των μελών τους και παροτρύνουν  τους νεώτερους να αναλάβουν ενεργό δράση.

Η συνεταιριστική μερίδα σήμερα είναι 150ευρώ. Να επισημάνουμε όμως ότι με την δημιουργία του νέου εργοστασίου, οι συνεταιριστικές μερίδες θα αναπροσαρμοστούν σημαντικά, αφού θα αντιστοιχούν στο σύνολο του επενδυμένου κεφαλαίου. Δηλαδή αν για παράδειγμα η συνολική επένδυση, άρα και το κεφάλαιο του νέου συνεταιρισμού είναι 500.000 ευρώ και το σύνολο των μερίδων είναι 100, τότε η κάθε ημερίδα θα έχει 5.000 ευρώ.

Επίσης να διευκρινίσουμε ότι δικαίωμα εγγραφής για νέο μέλος, έχει όποιος δημότης Μεγανησίου έχει στο όνομά του αγροτική εκμετάλλευση.  Αυτό σημαίνει ότι ο ίδιος πρέπει να έχει στο όνομά του κάποια αγροτική εκμετάλλευση (δεν ορίζεται το μέγεθος) ή να του έχει παραχωρηθεί (με απλή δήλωση) κάποια.

(Από τον Δήμο Μεγανησίου)

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΤΩΜΕΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

            Καλούμε όσους ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη του  Α. Σ. Κατωμερίου, ενόψει της ενοποίησης του, μέχρι τέλος Φλεβάρη να έχουν καταθέσει αίτηση στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Επισημαίνεται ότι η συνεταιριστική ημερίδα αντιστοιχεί σε 150 ευρώ και δικαίωμα εγγραφής έχουν όσοι έχουν κάποια αγροτική εκμετάλλευση.

Παράλληλα, καλούμε και τους παλαιούς συνεταιριστές, στο ίδιο χρονικό διάστημα,  να τακτοποιήσουν πιθανές εκκρεμότητες τους, εάν και εφόσον επιθυμούν να παραμείνουν μέλη, όπως και την ανάγκη μεταβίβασης της «μερίδας» από αποθανόντες γονείς.

                                                           Ο Πρόεδρος  Δ.Σ

                                                            Καββαδάς Ζώης

 

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΣΠΑΡΤΟΧΩΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

            Καλούμε όσους ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη του  Α. Σ. Σπαρτοχωρίου, ενόψει της ενοποίησης του, μέχρι τέλος Φλεβάρη να έχουν καταθέσει αίτηση στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Επισημαίνεται ότι η συνεταιριστική ημερίδα αντιστοιχεί σε 150 ευρώ και δικαίωμα εγγραφής έχουν όσοι έχουν κάποια αγροτική εκμετάλλευση.

Παράλληλα, καλούμε και τους παλαιούς συνεταιριστές, στο ίδιο χρονικό διάστημα,  να τακτοποιήσουν πιθανές εκκρεμότητες τους, όπως την ανάγκη μεταβίβασης της «μερίδας» από αποθανόντες γονείς.

                                                         Ο Πρόεδρος  Δ.Σ

                                                           Αργύρης Ανδρέας