«Οι πειρατές της Καραϊβικής» 3 από την ΚΛ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ

ΤΑΙΝΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

«ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ-3: ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»

(Φαντασίας, Περιπέτειας- 2007)

 

Ο εκκεντρικός πειρατής Τζακ Σπάροου βρίσκεται εγκλωβισμένος μετά την επίθεση του θαλάσσιου τέρατος Κράκεν στο πλοίο του, το «Μαύρο Μαργαριτάρι», σε μιαν παντέρημη ουτοπία στην άκρη του κόσμου. Οι καλοί αλλά και οι άσπονδοι φίλοι του αποφασίζουν να φτάσουν μέχρι εκεί για να τον απελευθερώσουν, ο καθένας βέβαια για δικό του λόγο.

Ο κίνδυνος τώρα πια είναι ο αμείλικτος Λόρδος Μπέκετ της Εταιρίας των Αν. Ινδιών που θέλει με κάθε τρόπο να καθαρίσει τις θάλασσες από τους πειρατές και ο οποίος συμμαχεί με τον καταραμένο τερατόμορφο καπετάνιο Ντέιβι Τζόουνς που είναι ανίκητος, αφού ελέγχει τις επιθέσεις του Κράκεν.

Αφού καταφέρνουν να επιστρέψουν στον κανονικό κόσμο, μετά από αλλεπάλληλες προδοσίες και περιπέτειες, στο συμβούλιο όλων των επικεφαλής πειρατών του κόσμου αποφασίζεται να δώσουν την υπέρτατη όσο και απέλπιδα μάχη με την τρομερή αρμάδα του Λόρδου Μπέκετ και κυρίως με τον Ντέιβι Τζόουνς, έχοντας ωστόσο ένα κρυφό όπλο.

Η ταινία που έσπασε τα ταμεία εκείνης της χρονιάς και ήταν υποψήφια για 2 Όσκαρ διακρίνεται για τις εντυπωσιακές σκηνές των ναυμαχιών, το χιούμορ και τις διαρκείς ανατροπές.

Πρωταγωνιστούν Τζόνι Ντεπ, Κίρα Νάιτλυ, Ορλάντο Μπλουμ, Τζέφρι Ρας κά.

 

Ημέρα και ώρα προβολής: Σάββατο 16 Φλεβάρη, 7:30 (απόγευμα)

Διάρκεια ταινίας 165’-  Κ-13