ΠΑΣ Μεγανησίου – Ίωνες Αγίου Νικολάου 0 – 1

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε σήμερα(χθες) η ομάδα μας ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ , παρόλο το αρνητικό αποτέλεσμα .
Θα μπορούσα να πω ότι το σκορ αδικεί την ομάδα μας που είχε την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα και χρειάστηκε ο παράγοντας τύχη για να καταφέρει η ομάδα του ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟΥ να πετύχει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης .
Ο πολύ δυνατός άνεμος που επικρατούσε σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν και η αιτία που η ομάδα μας ηττήθηκε .
Η ομάδα του ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟΥ στο 54 κέρδισε ένα φάουλ στην μεσαία γραμμή με τη μπάλα λόγω του δυνατού αέρα να παίρνει περίεργη τροχιά και μετά τα γκελ που έκανε να καταλήξει στη εστία του Στέφανου Αχμέτη .
Ο ΠΑΣ δεν επηρεάστηκε καθόλου από το τυχερό γκολ και συνέχισε να πιέζει και να βγαίνει μπροστά με αξιώσεις για την ισοφάριση κάτι που παραλίγο να πετύχει ο Σολδάτος Κώστας στο 88 .
Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Κ. Σολδάτο Σάββα και του επόπτες που σε μια δύσκολη έδρα και σε αγώνα με ιδιαίτερη βαθμολογική σημασίας για τον ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟ έπαιξαν το παιχνίδι 50-50 και για τις δυο ομάδες .
ΟΙ έντεκα που ξεκίνησαν για τον ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ
ΑΧΜΕΤΗΣ Σ- ΠΟΛΙΤΗΣ Γ- ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ Χ- ΠΟΛΙΤΗΣ Π-ΣΟΛΔΑΤΟΣ Κ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Γ- ΠΟΛΙΤΗΣ Σ- ΚΑΒΒΑΔΑΣ Ζ-ΠΟΛΙΤΗΣ Α- ΣΤΡΑΓΑΛΙΝΟΣ Σ- ΔΑΓΛΑΣ Α
Αλλαγές : ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ Ν – ΣΟΛΔΑΤΟΣ Γ
Το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στον ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ εξαργυρώθηκε με ένα τραπέζι μετά την αναμέτρηση στο Αγ Νικόλαο με προβατίνα στα κάρβουνα με σύσσωμη την διοίκηση τους παίχτες και τον γιατρό της ομάδας κ Δάγλα Χρήστο να δίνει ρεσιτάλ.

Ρεπορταζ: Στάθης Πολίτης (Γάντζος)