Ακαδημίες Δήμου Λευκάδας – Πας Μεγανησίου 5 – 7

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ 5-7

Σε φιλική αναμέτρηση το Σάββατο 23-2-13 η ακαδημία του ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ αντιμετώπισε στο δημοτικό γήπεδο 5χ5 Λευκάδας  την ακαδημία του ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 
σε μια άτυπη ρεβάνς από την πρώτη αναμέτρηση που η ακαδημία μας είχε χάσει 5-4 .
Πέραν από τα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 4-0   η ομάδα μας από εκεί και μετά έπαιξε υπεύθυνα με ωριμότητα και ποδοσφαιρικό θράσος, έχοντας και την απαραίτητη αγωνιστική πειθαρχία από τον προπονητή τους κ Κατωπόδη Νίκο .
Έτσι καταφέραμε στο ημίχρονο να χάνουμε μόνο με ένα γκολ 5-4.
Το δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά μας ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και έκαναν την ανατροπή με το σκορ να σταματάει στο 5-7 και πολλές χαμένες ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων .
Στο γήπεδο βρέθηκαν και παρακολούθησαν την αναμέτρηση προπονητές από άλλες ακαδημίες της Λευκάδας για ανίχνευση ταλέντων και στο τέλος του αγώνα έφυγαν με αρκετά ονόματα σημειωμένα στο μπλοκάκι τους από την ακαδημία μας .
οι 10 παίχτες της ακαδημίας ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ που αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση είναι 
Φίλιππος Ροντογιάννης -Δημήτρης Κοντογιώργης- Μάριος Μάντζαρης – Σπύρος Κονιδάρης -Βασίλης Δάγλας – Ανδρέας Κατωπόδης – Σπύρος Μάντζαρης – Γεράσιμος Σολδάτος- Κωνσαντίνος Κοντογιώργης – Πολίτης Δημήτρης .
Προπονητής Κατωπόδης Νίκος (πέτσας)
σκόρερ Κοντογιώργης Δημήτρης -Κονιδάρης Σπύρος -Δάγλας Βασίλης 
Ρεπορτάζ: Στάθης Πολίτης (Γάντζος)