Απονομή βραβείου Ροντογιάννη

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση απονομής του Βραβείου «Στην μνήμη Παναγιώτη- Ελένης Ροντογιάννη και του εγγονού τους Αντώνη Καφούση». Λεπτομέρειες για το βραβείο και την περσινή εκδήλωση, δείτε ΕΔΩ.

Την φετινή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την γιορτή του Γυμνασίου για το Πολυτεχνείο, προλόγισε ο Αντιδήμαρχος Θ. Κονιδάρης σε μια έτσι κι αλλιώς κατάμεστη αίθουσα. Συγκινητικά και φέτος τα λόγια της ιατρού του Ευαγγελισμού κας Ροντογιάννη, εκπροσώπου της οικογένειας, η οποία παρέδωσε και το βραβείο. Τόνισε, ως έπρεπε, την λέξη μνήμη. Η εφήμερη πορεία μας στην γη δεν μπορεί παρά να έχει σημασία μόνο για τα σημάδια, τις θύμησες και τα έργα μας που αφήνουμε πίσω. Άρα η μνήμη των σημαντικών, η αρχέγονη ανάγκη για υστεροφημία (με την κλασική, θετική έννοια) είναι η ουσία της πορείας αυτής. Αείμνηστοι.

Με μνήμες από τον πρόσφατο και αιφνίδιο χαμό ενός δικού της, νέου ανθρώπου, παρέλαβε και η Έλλη Κωστούλα το βραβείο της, μέσα σε έκδηλη συγκίνηση. Η Έλλη (κόρη της Ισμήνης Κονιδάρη και του Γιώργου Κωστούλα +,  θα σπουδάσει στην Παιδαγωγική Ακαδημία στα Γιάννενα (μετά από μεταγραφή) και της ευχόμαστε ολόψυχα λαμπρή σταδιοδομία και πάντα επιτυχίες!

Την εκδήλωση έκλεισαν με σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κος Αργυρός και η Διευθύντρια του Γυμνασίου κα Μεταξά.