Πρώτη αντίδραση του Συλλόγου Γονέων κ’ Κηδεμόνων για την υποβάθμιση του σχολείου

Στον λογαριασμό του στο f/b, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ’ Κηδ. έκανε σήμερα ανάρτηση δίνοντας το στίγμα του ΔΣ, σαν πρώτη αντίδραση στην υποβάθμιση του δημοτικού μας, όπως αυτή εξαγγέλθηκε από τον πολυαγαπημένο μας υπουργό. Δείτε την:

12715799_823736427749898_4883863148213897171_n

Ενημερώθηκαμε για την απάντηση που έδωσε ο υπουργός στην βουλή σε ερώτηση βουλευτή τις δημοκρατικής συμπαραταξης τι προτιθεται να κάνει με το δημοτικό σχολείο Μεγανησίου,η οποία είναι αναρτήμενη στη σελίδα του υπουργείου και είναι αρνητική για το σχολείο μας ,με όχι σαφή απάντηση για τριθεσιο η διθέσιο!!!!!.

Μετά από όλα αυτά θέλω να εκφράσω την απογοήτευση και την ανησυχία μου για το μέλλον του σχολείου μας. Ας αναρωτηθουν τώρα καποιοι γιατί ήταν σημαντικό να γνωρίζαμε το θέμα νωρίτερα πριν φύγουν τα χαρτιά από την πρωτοβαθμια……και μετά τρεχατε να προλαβεται,ας αναλογιστουν τώρα τις ευθύνες. Δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα είχαμε, πάντως ξέρω τι αποτέλεσμα έχω τώρα. Οσο για κάποιους που φώναζαν ότι δεν θα πετύχουμε τίποτα. ….μπορούν τώρα να γελάνε,γιατί και οι ίδιοι για γέλια είναι.

Θέλω να ευχαριστήσω τον βουλευτή Λευκάδος για ό,τι έκανε για το σχολείο μας,τον βουλευτή Κωσταντοπουλο του νόμου Αιτωλοακαρνανιας, τον δήμαρχο Λευκάδος, καθώς επίσης και το δημοτικό συμβούλιο Λευκάδος,το δημοτικό συμβούλιο Μεγανησίου και το δήμαρχο. Επίσης όλους τους συλλόγους και φορείς του νησιού και όχι μόνο.Την Λα.Συ. σε περιφερειακό επίπεδο. Τώρα μπορεί να ξέχασα και κανέναν αλλά τον ευχαριστώ .

Τώρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση προς τους κυβερνωντες:τι θα έλεγαν αν δεν μέτρουσαμε τις ψήφους του νησιού μας στις άλλες εκλογές!!!! Λίγοι είναι και αριθμοί. ….Ο νοων νοειτο.

ΆΦΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΈΛΟΣ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΏΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΆΛΗ ΜΆΧΗ ΜΑΖΊ ΕΝΩΜΈΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΆ!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ . Ο ΆΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ και το ΔΣ