Και νέες διακρίσεις στα πνευματικά αθλήματα

Πολύ καλή εμφάνιση από τον σκακιστή μας Παναγιώτη Κονιδάρη στο 18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Λύσης Σκακιστικών Προβλημάτων. Ο Παναγιώτης κατετάγη 2ος (ασημένιο μετάλλιο) με 38 β., πίσω από τον μαιτρ Ανδρέα Παπασταυρόπουλο (40,5β.). Τρίτος ο Νίκος Σιδηρόπουλος με επίσης 38β. αλλά χειρότερο χρόνο από τον Μεγανησιώτη σκακιστή.  Δεν είναι βέβαια η καλύτερη θέση που έχει πάρει ο Παναγιώτης μιας και το 2015 ήταν Πρωταθλητής Ελλάδας! 2ος ήταν και το 2013.

Τα αποτελέσματα των αγώνων: https://drive.google.com/file/d/0B2-Lv0IlDIs6RUpzaklvcnJnWTBqRDVRb1VjMlFWX1RDbUpZ/view

Ρεπορτάζ του αγώνα:

http://sopatron.gr/18os_Panellinios_Diagonismos_Lysis_2019.htm#%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A4%CE%95%CE%9B%CE%95%CE%A3%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%91

Το δεύτερο μετάλλιο στον λαιμό του λύτη μας είναι από την τρίτη θέση του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας! Επόμενος μεγάλος αγώνας το (ατομικό και ομαδικό) Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τον Μάη στην Αθήνα. Ο Παναγιώτης είναι μέλος της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικού σκακιού, από το 2010.

Όμως και ο αδερφός του Παναγιώτη, ο Νίκος Κονιδάρης έπαιζε αυτό το ΣΚ στον υπερτελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ομάδων (οι 6 καλύτερες ομάδες, μετά από επίπονους αγώνες πρόκρισης), στο άλλο πνευματικό άθλημα, το μπριτζ. Η ομάδα του Νίκου έκανε καλή εμφάνιση και έχασε για λίγο το μετάλλιο, αφού κατετάγη 4η!